Wednesday, September 22, 2010

peristiwa baju suamiku...

Dalam kesibukan aku kat umah MIL di hari raya sebab dia sakit. tak sempat juga utk ku pulang beraya kat kampung aku petang raya tu walaupun jaraknya dalam 30 minit perjalanan. Ku cuba cari kesempatan juga utk pulang ke rumahku di Kuala Nerang.

itu pun pada hari raya ke tiga baru ku boleh balik kuala nerang. On the way nak balik tu aku singgah ke rumah indah gieyana. Walaupun dia tak menatap kat umah baru dia ni. tapi dia dah decorate cantik....

Biasalah kalau berjumpa, mesti ada gambar kenangan. Walaupun aku tersengih sampai ke teliga. hubby still cam gitu la. mahal dengan senyuman. serious jer bila bergambar. Terima kasih gieyana sebab bagi aku curi gambar ni dari FB dia. kikikikik..

Apa yg lebih melucukan di N3 ku ini ialah ku telah menjahanamkan baju suamiku. Korangtengokla masa pergi neraya umah gieyana baju yg di pakai berwarna putih melepak.Then, bila dah balik kampung, basuh baju bercampur ngan baju baju yg lain. dah jadi kaler cream la pulak. Macam mana aku leh tak perasan yang baju putih hubby pun termasuk dalam mesin basuh tu. bila dah nak sidai.. toing toing daj bertukar kaler...
Mau tak mau aku kena la beli baju putih gantikan. aku dah janji nak gantikan untuk dia. Maaf yer bang sebab telah menjahanamkan baju kesayangan abang tu..
p/s. Nasib baik kaler dia sekata jer. buat nya bertampung tampung terus tak leh nak pakai.hiks..