Thursday, September 17, 2009

Aku berjaya jua Akhirnya........


Rasa-rasanya inilah N3 penutup aku untuk bulan ramadhan aku..
Apa boleh buatkan... raya mood aku dah sampai...
Plan memulanya aku nak masak laksa jer untuk raya pertama dan Nasi ayam untuk raya kedua...

siap tipun mak aku kat kg suh dia beli ikan awal-awal, takut ler nanti ikan tak dijual pula pada hari wat ketupat tu..

Tapi kan.... tadi bapa aku call, dia cakap dia nak makan Mee Udang. Makanya Plan aku utk buat laksa kena digantikan dengan wat Mee udang ler.....


Ish... ish...lupa pulak... Sebenarnya aku rasa seperti dapat satu kemenangan." AKU BERJAYA MENQATAM AL QURAN SEMALAM.............. Alhamdulillah belum pun malam akhir ramadhan aku berjaya bertadarus dan khatam al- quran...


Kenapa aku cakap yg akhirnya aku berjaya???? Haaaa..... kalau korang nak tau, sejak bertahun tahun aku bertadarus Al quran di bulan Ramadhan, Thn ni jer yg melayakkan aku Qatham..

He.. he.... insya allah thn depan aku nak bertadarus lagi. Harap- harap tiap tiap thn aku dapat Qatham al quran...


@@@ Baiklah, di kesempatan ini aku mencoretkan.... @@@
Selamat Hari Raya..
Tangan disusun memohon kemaafan di atas segala kesilapan..
sesungguhnya aku manusia, hamba yg lemah....
seringkali melakukan kesilapan dan dosa...
Ampunilah segala salah dan silapku ini...
Ringankanlah diriku daripada bebanan dosa yang telah
kulakukan.....
wasallam......

3 comments:

  1. slmt hari raya...maap zahir batin ye..

    bhati2 djln raya...

    alhamdullilah dpt khatam alquran ye...

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya yer..Tahniah buat hang psl dh Qhatam Quran...

    Owhh dh siap touching nie...x sabau nk reunion!hiks!

    ReplyDelete