Tuesday, January 25, 2011

Esok, Ai Pergi Dating Yer!!!

A'ssalamualikum..
Maaf yer, mungkin blog ni akan sunyi besok
sebab ai nak pergi dating
dating dengan siapa?
hehehehe...
Dating dengan tukang cucuk ler..
sapa lagi
Kalau ckp dating dengan drakula, dah mcm anak ai la pulak
So, besok ai nak pi tengok perkembangan
my future kid ok.
Then, Petang kalau ai ok
ai datang kerja ler
kalau ai dilanda cinta "M"
ai balik umah jer la
dating dengan Mr. B**t**.
ok..
itu saja mesej ai k.
muah.. muah..

5 comments:

  1. slmt bdating ngan tukang cucuk ye..

    ReplyDelete
  2. lepas berdating..kalau sihat mai keja yer..:D

    ReplyDelete
  3. Zura- hehehe.. tukang cucuk tu yang nak dating ngan aku.

    wah pasan la pulak.

    ReplyDelete
  4. gie- malas aku nak mai lepas check up. aku balik tido lagi bagus. Lagipun company aku stop jap dari ambil kes baru. sebab nak raya cina.

    So rileks la sikit.

    ReplyDelete
  5. dating bebaik.. pastu jgn M tau.. ngeh3x..

    ReplyDelete