Monday, January 24, 2011

Restaurant Omar Al Khayyam..

Nak dinner kat sini ka?
Nampak mcm best ja. Orang pun ramai
Sedap ke idak? Kalau nak makan? Nak makan apa ek?
ha... mcm mcm soklan dah keluar

Kami sekeluarga ni memang tak gemar makan makanan ala arabian ni

ok, kitatengok menu kat luar dulu. hmmmm... semunya menu roti.
hahaha... cam no nak makan, tekak kami ni tekak melayu la.
argh.. wat pe nak pening kepala,
tak yah makan. senang citer

Tapi, aku suggest untuk breakfast esok pagi kat sini.Sebab, memang dah tanya dorang tu, Breakfast ala ala makanan malaysia.
So, hubby pun cakap ok.

Nak gak gedik santai ngan anak terunaku ini. mood tengah baik la katakan.

4 comments:

  1. kalu nk masuk rest ni hg kena pakai arabian style le..haha

    ReplyDelete
  2. aku boleh ajer mkn kt sini for dinner. Hb pon sm lg la suka psl dia x kisah gak! Kiranya km nie leh ler mkn apa sj..so senang kalau sok2 dok oversea!hahhaha..veranagan!

    ReplyDelete
  3. so dh mkn ke blm food kt situ? confuse plak aku..

    ReplyDelete
  4. lom pernah lg mkn arabian food

    ReplyDelete