Friday, December 9, 2011

Bukan Benci tapi...

Tajuk mcm ayat jiwang dalam novel gitu

meh nak stry mory kat sini

Sebagai Makhluk Allah, aku tak pernah membenci makhluk lain ciptaan Allah

tak kisah la walau apa jenis makhluk sekalipun termasuklah anjing

ish.. tetiba gambar najis mughallazhah ni parking kat blog aku.ngeee

Aku tak benci anjing ok, tapi aku cuba elakkan dari bersentuhan dengannya

Mungkin bentuk fizikalnya tu yang membuatkan aku takut.

korang takut tak dengan anjing????

Aku? Takuuuuuttttt... kalau dia menyalak je kat aku dah ngeletor lutut lutut ni




ok, balik pada cerita aku ni:-

mcm biasalah aku akan ke kedai mamak depan office tu untuk beli

kopi ( malas bancuh sendiri)




on the way nak ke kedai mamak tu, aku pergi la dok perli perli

budak yang service keta kat bawah office aku tu.

aku berdiri ja kat situ, then muka aku turn kat budak service tu la

tetiba rasa mcm sejuk je kaki aku

aku tengok je terus menjerit sekuat hati

mcm baru ja dirompak.




anjing tu ngan selamba je jilat kaki aku

Aku plak pakai sandel je... memang geli eeeeeee




pas tu aku suruh ja budak office aku ni, pergi kat tanah lepang ujung sana

ambik sedikit tanah untuk aku samak

sambil samak, aku nangis nangis tau




ntah le, bila kita terkejut, tetiba terus jadi nak nangis

nape ek?




tu la kan. kata org hari jumaat hari baik, tapi aku plak, sejak pagi ada je yang tak kena

dari pakai baju terbalik la, anjing jilat kaki la

hmmm.. malam ni ntah apa la pulak.

hehehe....

4 comments:

  1. sabo2.. nak kena anjing ni ea.. :)

    ReplyDelete
  2. Nak tgelak aku td! Sek bek anjing tue x cium pipi! Hahaha

    ReplyDelete
  3. uikkss...

    dog tu suke kat wantie kot..

    slalu kalo anjing tak suke dia gigit..

    ReplyDelete
  4. hahahah hang jerit nok
    kalo aku pun lagu tu gak le
    x ke terkojut anjing dtg jilat kaki..ish2..aku mmg takut giler ngan anjing...fobia ngan anjing..kalo boleh nnpk ajing kt dpn..aku leh patah balik ikut jln lain miahahah sbbnya aku nah kena kejo dek anjing tau...lg satu nah kena langgor anjing..miahahaha

    ReplyDelete