Monday, June 11, 2012

Maaf Sebab Lambat

Sejak musim durina ni, Amirul asyik dok nyanyi je kat cuping
telinga aku nak makan pulut durian.
nak makan pulut durian.
siang malam dok nyanyi je
Aku pulak dok janji nak buat tapi tak buat buat pun
 
Kebetulan my bos ada beli durian untuk aku. lahamdullillah
rezeki tu.
mungkin rezeki Amirul kot

Dia beli 2 jenis yang oren & kuning.
dua dua sedap..
Aku suka & rasmi le seulas dua sebelum di bawa pulang.

meh sini makan bersama sama...

mmmm... menjilat jari ko jah..

balik umah terus je masak pulut untuk Amirul
on the way nak balik tadi dah beli pun kelapa parut.
Maaf yer mirul sebab ibu lambat buat untuk mirul

ha.. intan payung, sayang bucuk ibu
meh sini ibu buatkan untuk kamu yer..


sedap tul Amirul makan.
2 pinggan di ahabiskan. percaya atau tidak
2 bekas polistrin tu dia habiskan.

hehehe... sejak dapat makan tu, dah tak bising bising nak kan pulut duyan
tunggulah 3-4 minggu ke depan ni
mesti dia mintak lagi.

puas hatiku dapat masak sendiri pulut duyan untuk Amirul
walaupun kat Pasar malam ada jual, tapi aku nekad nak buat sendiri
bila besar nanti bila dia tingin nak makan pulut duyan dia teringat kat aku
dan bukannya kat Pasar Malam. betul tak?

Note:- Air tangan ibu lebih berkat.

6 comments:

  1. Best bila dpt mkn duyan...:-)

    ReplyDelete
  2. air tangan ibu..~ :)
    sampai 2 pinggan tu..betul2 berkat :)

    ReplyDelete
  3. suka mkn pulut but saya tak makan durian ler... hehehe

    ReplyDelete
  4. nampak sedapnyerrr pulut durian tu..dh lama wani xmakan...air tangan isteri & ibu lg berkat utk family :))

    ReplyDelete
  5. Sedapnyaa T pulut makan gitu aje yer.. nyum2.. :)

    ReplyDelete
  6. tak pernah makan lagi hok wane oren tu

    ReplyDelete