Tuesday, June 19, 2012

Masalah Perut Bincit? Memang Masalah le..

Bunyi macam lucu pulak bila ketua polis punjab mahukan semua anggota polis di punjab mengamalkan diet ekoran masalah perut buncit yang dialami oleh anggotanya.

cerita selanjutnya sila KLIK SINI
DUA anggota polis yang berperut buncit mengawal sebatang jalan raya di Karachi semalam.


haish.. ok la kan. sebab kalau jadi polis , pas tu perut buncit, tetiba nak kejar pencuri ke hapa ke risau pulak takut semput.

hmm.. hampir 50% anggota  polis punjab mengalami masalah perut buncit. kat Malaysia bape peratus ek?
huh.. jgn kata anggota polis, my bos pun kategori tu jugak. ngeee..

hubby pun ada jugak sket sket. tapi I suke you.
Alah apa nak heran, slimworld, May fair pun ada. then berlambak produk kat pasaran utk slim
herbalife pun boleh gak.

tapi kan, kalau nak tau diet ni memang tak best. daripada diet lebih baik puasa je. pahala pun dapat sihat pun dapat. tul tak?

8 comments:

  1. eloklah tu, boyot sgt tak elok kan

    ReplyDelete
  2. hihihi...samalah en abg liya pun gtu gak.. tp buncit2 sentiasa di hati ..^_^

    ReplyDelete
  3. mmmg gendut...hb aku diet mlm2 x nk mknns psl tkut gendut..ekekekek

    ReplyDelete
  4. buncit itu indah..
    hahahhaha

    ReplyDelete
  5. hahah..semput pulak kan. :p
    my hubby jenis susah nak naik bdn..tp xtau la, mayb baru2 je masih selim..10 tahun lagi sapa tau..hihi :p

    ReplyDelete
  6. perut buncit mmg bermasalah la..

    ReplyDelete
  7. he he he suka nengok perut memboyot tp orng pompuan lah

    ReplyDelete