Saturday, June 2, 2012

Melawat Aliff Irfan

Actually nak pergi lawat dia kelmarin
tapi tak leh sebab ai ada dating ngan El
so, ai tunda hari ni le. 

Sian si Aliff Irfan, admitted kat Hope Children
demam & cherry berry

So, masa lunch tadi speed pergi tengok dia
tak jauh pun office ai ngan Hope Children tu

5 minit dah sampai.
sampai sana, mulanya Irfan tak mau pun di  dukung
pas tu, dia dah ok. baiknya dak Irfan ni
anak sapa ek? anak sapa lagi
kalau bukan anak
 

hehehe... aku nak dukung dia tak mo
parking je kat mama dia
alolololo... ngacah le tu


hahaha.. dah dapat dokong dia
tengok tu, dok asyik benor tengok lipstic ai

hai..
Irfan dah ok sikit
masa aku dokong ni still terasa lagi suam suam badan dia

badan dah susut sikit
tapi, kat pipi tu maintain beb. geram
hahaha.. dah dapat cubit pipi buah setoi tu
u are so sportinglah.mmmuah..mmmuah..
get well soon ye cayang....

3 comments:

  1. jemput join segmen saya,ada hadiah menanti ;)
    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-followers-dan.html

    ReplyDelete
  2. alele comelnya

    ReplyDelete
  3. npk irfan tu beso dr alesya time hang dukung tu...hehehehe

    ReplyDelete