Thursday, July 19, 2012

Dating Dengan kekasih Seperut...

Hello..free tak? dah lunch ke belum..
ecewah.. tetiba dapat panggilan dari kekasih seperutku
lama benau tak lunch gather gather ngan dia

perut pun tengah nyanyi dangdut ni
oklah.. keluar makan dengan dia...ahak.. ahak...

Hidanganku di tengah hari..
mmmmm Syukur Alhamdulillah.. kenyang aku tadi

Aku kan penggemar sambal belacan.
ulam: kacang panjang, pucuk gajus ( janggoih) dan jantung pisang

Amboi... kusyuk bebenor kekasih ku ni makan
lapar sangat le tu... lagipun dia tak breakfast pagi tadi
ha.. sapa suruh balik lambat semalam & bangun lambat tadi pagi..

Muka insan kelaparan
mm.. tak sabo nak bedal dah ni...
nyum.. nyum...


aku order es kacang &  kekasihku minum air kelapa
curi curi minum gak air kelapa dia tadi
hehehe....
tak pe kan, share . dah perut pun share inikan pulak minuman
tak de halnya lah

ha... murah tak kami makan tadi.
ini lah harga makana. minuman tak termasuk
cuma RM 8.30 utk 2 org makan
berbaloi baloi..


nak gak le gambar berdua. tul tak
ala.. dalam keta pun tak pe ar...

ok. dia janji nak sambut ramadhan dengan aku kali ni
nanti kita raya sesama k. luv you so much! mmmuah...... mmmuah.....

11 comments:

  1. jantung pisang ngn sambal belacan tu pun feveret kty jugak..

    ReplyDelete
  2. murahnya kak makan untuk 2org... kalau kt sini ssh nak dpt rege cam gtu...

    ReplyDelete
  3. sgt murah lah!..KA happy for u juga wantie ! moga kekal bahagia ye

    ReplyDelete
  4. mmg murah laa..td aku mkn ngan anak aku mcm mahal jer..nureen nasi kosong 1/4 bkuah kari n aku lauk ikan goreng, sedikit sayur n sambal sotong seciput beserta air teh o ais..seploh hengget...:-)
    tu pon disc seploh sen jer..ekekeke

    ReplyDelete
  5. amal paling suka yang ais kacang tu~~~
    nampak sedap

    ReplyDelete
  6. seronok, dua ronok, tiga ronok!!!
    best2!

    ReplyDelete
  7. murah la kak harga macam tuh

    ReplyDelete
  8. cam dah sambut raya aku tgk kome ni hahaha

    ReplyDelete
  9. aduh menu dier...
    eB sukerrrrrrrrrrrrrrr sgt2. :)

    salam Ramadhan dari TLf & maafkan segala slh & silap... smoga Ramadhan kali ini, IBADAH kiter lebih diberkati. aminnnnnn

    tc yer :)

    ReplyDelete
  10. Dh lama tak dgr citer si leman ni..hehe..

    Bagus ler dia teman kakak & anak sedara dia berpuasa awal ramadhan ni..

    ReplyDelete