Wednesday, August 15, 2012

Kisah Cintaku Yang Tragis

Kau datang tak di seru, 
datang mu bersama surat cinta

Surat cintamu sungguh puitis, sehingga mengalirkan airmatku
kau tahu kan, aku nak raya...
kenapa kau datang  di saat ini.
di saat ku di ambang bahagia di samping keluarga

Pergilah cintaku, nyah kau dari sini
tapi, apakan dayaku, surat cintamu itu merantaiku
 
kau bermain dengan kata kata
rupanya bukan ku sahaja yg kau cinta
kau titipkan kepada ramai org
sampai hatimu..



aku benci kamu
cintamu bermata duitan
surat kau beri, wang yang kau harapkan..
 
Ku redha.. mungkin ini telah ditakdirkan untukku
tunggulah di sana
kudatang membawa wang untukmu.
semoga hidupmu bahagia & aman selalu.
 
 
Info: kalau kena saman parking, sila bayar sebelum 15 dari tarikh di saman, jika melewatkan bayaran saman, jumlah itu akan meningkat secara automatik
 
 
Nota:- patutla budak jaga parking tak de hari ni. haishhhhhhh

9 comments:

  1. surat cinta dr Pak polisi rupanya...

    ReplyDelete
  2. alamak, ingat bebetul wantie dapat surat cinta. suspen giler baca..

    *dapat saman ley nanges ea? kuikui T__T

    ReplyDelete
  3. KAt tepen ni...kalo kena saman parking bayarannya RM20. Kalo 14hari dari kena saman...cuma RM10...hehe..
    Tp baik ler gores jer kupon tu...setengah jam 30sen...dok parking situ 5 jam pun tak sampai RM10, ngee

    Akak pun tak suka kena saman parking. Tu sebab kena spare kupon parking...

    ReplyDelete
  4. Akak pun tak suka surat cinta macam ni..hhehee

    Selamat Hari Raya....Maaf zahir batin..

    ReplyDelete
  5. Lahaii.. kena saman ke T? Adess sabo je laa time2 nie plak laa sampai surat cinta yer..

    Mmg kalau lambat double naiknyaa harga saman tuh.. sebab kawan hubby penah kena baru2 nie.. patutnya RM50 jadi kena bayar RM100 sebab lewat 2 hari..

    ReplyDelete
  6. dapat surat cinta ye wantie ! hehehe

    ReplyDelete
  7. skt kpala la...
    hu3...
    kami pn baru byr.. adeh...

    " TLF & family menyusun 10 jari memohon maaf diatas segala ketelanjuran kater
    serta ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada
    semua rakan-rakan bloggers
    yang selalu datang menziarah ke blog TLF.
    Aidilfitri hari kemaafan,
    Menghapus kesalahan sesama insan,
    Memupuk perpaduan sesama ehsan,
    Mengikat tali keakraban.

    MAAF ZAHIR DAN BATIN. "

    ReplyDelete
  8. 1st ayat k.t nureen baca dh bleh agak dh hehhehe...
    slamat membayar k

    ReplyDelete