Monday, August 27, 2012

Masa untuk Santai..


hai.. hai.. hai...
rindu sama saya tak?
wah perasan.. ko sape Siti oi... org nak rindu rindu.
Tapi... seyes wa cakap lu.
saya rindu sama kamu semua.
rindu bangatt....


tapi hari ni tak boleh nak update blog yg ada gambar semua
maklumlah , dah seminggu tinggalkan meja kerjaku ini
so, hari ni kena la belai lebih sikit. hahahaha...

meja korang mcm mana? fail belamvak lamvak tak?
aku ni biasa la kan. dah waiting list tuk di siapkan.


ni pun curi curi masa nak update blog
nanti nantilahkalau ada masa yg boleh aku curi
aku curi lagi ye tuk update.
ngeee.. selamat bersantai di meja kerja.

Note:- santai kat meja ni le sehari suntuk
tak yah panggung kepala dah...


7 comments:

  1. hg rindu kt aku dk? hehehe...

    aku x sempt nk update gk nie..hehe

    ReplyDelete
  2. Wah bz ekk..sama ler.. tapi sempat laa update..sebab dah terlalu lama ditinggalkan.. hehehe.. :)

    Selamat kembali bertugas dan wat keje tuh rajin2 yer.. T :)

    ReplyDelete
  3. huhuuu.... ramei yg cuti lagi, so yg mana ada ni kena kerah tenaga la mcm buruh kasar pon hado hahahha....
    cepat2 upload gambo.. kami esk baru start rayanya pic

    ReplyDelete
  4. hahahaha.. memang velamvak lamvak

    ReplyDelete
  5. dok curi² tu..boss tak curi² pandang ker?...hehehehe

    ReplyDelete