Saturday, September 22, 2012

HanifIdrus Segmen Menerjah

hanifidrus 

memang kenal dengan blog hanif Idrus ni.
sebab saya selalu lepakkat blog budak Boni kacak tu

dia wat segmen menerjah.
mana mungkin saya tak join.
mesti la kan. Suka benor saya kalau ada orang terjah blog saya yang ntah apa apa ni

kekadang ada yg ckp blog saya ni blog syok sendiri
asyik nak citer tentang dia je
mcm la dia best sangat. hiksss
bior le kan... 

mana tau tetiba hilang ingatan ke apa ke
leh la refer blog tuk kembalikan memori .

ok lah melalut je aku ni.

sesapa yang nak join boleh klik kat banner ni di atas atau Kat SINI pun boleh

saya tag:-


 

33 comments:

  1. hehehe..apa2pun, selamat bersegmen ye..hahaa.. tak rasa nak lempang2 ke budak boni kacak tu?hahaha

    ReplyDelete
  2. tq tag, insyaAllah free KA join, gd luck juga ye

    ReplyDelete
  3. kah kah..aku nk gelak hat hg tulis blog syok sendiri..alaa, biarkan jer..tp jgn smpai terover jer..just my comment sesen k..:-)

    aku mls nk buat entry. ?Tolong buat utk aku segmen nie leh..kah kah..:-)

    ReplyDelete
  4. terjah dari segmen yang sama.. ^_^

    http://bird7842.blogspot.com/2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  5. follow sini, jom terjah blog saya pulak..

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen sama.. salam kenal..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/09/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  7. dtg trjah dr sgmen yg sme!

    http://miraedo92.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-hadiah-misteri-dari-si.html

    ReplyDelete
  8. terjah n follow dari segmen yg sama..slm perkenalan n Happy BW !!jum ke blog ifa dan jemput follow..thanx:)

    ReplyDelete
  9. mcm nk join..tp mls plak dh..smpi brp hp ni?

    x penah ag g blog hanif ni..

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan dan salam terjah! :-) dOne follow ur blOg. jemput jd follower sy yea. macehh :-)

    http://arissa87.blogspot.com/2012/09/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  11. TQVM follow blogku, ku follow blog u semula...jg dr segmen yg sama:)

    ReplyDelete
  12. Blogjogging here, done follow u
    http://asmarpunyablog.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. terjah balik dari segmen yang sama.
    Terima kasih follow saya, saya dah follow balik.
    Salam perkenalan...

    ReplyDelete
  14. hye...done follow sini blik :)
    http://ellychris.blogspot.com/2012/08/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  15. Sekali sekala terjah blog orang best juga. Boleh dapat ramai kenalan.

    ReplyDelete
  16. hye
    singgah dari segmen yg sama
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/09/hanifidrus-segmen-menerjah.html
    follow sini

    cantik lah blog..

    ReplyDelete
  17. Jalan-jalan dari segment yang sama..done follow your blog..happy blogging

    ReplyDelete
  18. Salam perkenalan . Maaf lewat follow akak . Done follow :)

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  19. TERJAH sini balik !:)

    http://akubencihitam.blogspot.com/2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  20. singgah dan follow :) dari segmen yg sama
    http://mylifeandsimpleblog.blogspot.com/2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete
  21. Hai wantie.. thanks singgah n follow..hehe.. sri lambat sikit singgah sini. thanks. done follow.

    ReplyDelete
  22. singgah sini. sorry singgah lambat :-P

    ReplyDelete
  23. salam aidiladha..=) husna singgah sini dari segmen yg sama..maaf sebab lambat singgah..^^V

    terjah balik jom..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2012/09/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete