Monday, September 24, 2012

Maybank - Legoland Bloggers Contest

Bukak blog tu citer legoland Malaysia. blog ni pun sama. lgoland legoland legoland
sedih tau sebab aku tak mampu nak bawak anak anak aku ke sana.
sib baik Maybank buat contest . Nak cuba , mana tau ada Luck!

 sesiapa nak join boleh klik kat SINI
 Kenapa aku harus menang contest ni?

Sebab pertama
sebelum  ni tak de sebab pun untuk aku melancng ke Johor. Tapi kalau aku menang contest ni. bukankah ini satu penyebab untuk aku menjejakkan kaki ke Johor.

Sebab kedua
 salah seorang pereka logo untuk Legoland Malaysia bernama Siti Fatimah Binti Ibrahim. hmm... nama aku pun Siti Fatimah Binti Ibrahim jugak tau. Tak caya  tengok gambar kat bawah ni

aku tengok dalam majalah 3. banggga jugaklah. Biarle rupa tak sama asal nama sama pun jadilah.
Namaku terpahat di persada dunia. wah perasannya aku.eh ini boleh jadi sebab ke?
kira boleh la. Dapat jumpa dia lagi aku suka.


Sebab ketiga:-
Aku ada akaun kat Maybank. Aku ada loan kat Maybank. Hello... tanya le maybank,  loan aku record cantik tau. Tak de tangguh tangguh. tak caya? nak aku bagi account No? upssss... mana boleh. kang tak pasal pasal di attack dek penjenayah Cyber pulak. tul tak?

Sebab keempat:-
Mungkin ini adalah hadiah terbaik utnuk anak anak aku. dorang pun minat lego. Tak caya? pernah tak korang pergi klinik check up baby korang , Nurse tu mesti kasi lego tuk baby korang . Masa ni le anak korang sambung sambung lego. Lego ni boleh mengukur perkembangan otak anak korang tau.

Good Luck for me!



8 comments:

  1. gd luck beb..mcm nk joint gak..tgh megoogle maklumat..mn gau sekali gus trip aku g USS nnt..kah kah..:-)

    ReplyDelete
  2. gud luck weh...aku ada tgk gk contest ni..nk join tp x dan ag...

    tu la kan beb...x mmpu nk pegi ..mn taw join contest ni..rezki kan...

    wahh..glemar hg noh...pereka logo tu..

    ReplyDelete
  3. gudluck T, sama eh nama,kalo kty pun bangga..

    ReplyDelete
  4. gud luck akk .... hehe


    liya pun nak join gak dr minggu lepas lagi nak join tapi tk kesampaian hehehe.. ptg sat g nak try jugak join contest nie..

    ReplyDelete