Thursday, September 13, 2012

Nurul Syuhada resign



 Saya hantar notis letak jawatan sebulan lalu - Nurul Syuhada

mmm.. lepas ni susah la kan nak tengok wajah comel NSNA. ( nurul Syuhada Nurul Ain). Dia dah letak jawatan le.

Tadi pagi ( 13/09/2012) sempat lagi la aku tengok dia kat rancangan MHI kot. Dia nampak mcm dah beisi sket, but still sweet dengan bertudung.

tetiba nampak Artikel ni:

Saya hantar notis letak jawatan sebulan lalu - Nurul Syuhada

  

pelbagai spekulasi yang timbul bila dia letak jawapan. apa apa pun she  might do the best for herself right?

 

Sementara itu, personaliti TV3 berkata, kini sudah tiba masanya untuk membina keluarga dan menimang cahaya mata selepas enam tahun lebih bekerja tanpa pernah mengambil cuti. 

Wow!!!! 6 tahun lebih kerja tak pernah ambil cuti cik jah oi.. dasyattttttttt.. tabik spring. toink toink! 

8 comments:

  1. pengalaman my sis El keje ngan tv3 mmg g2... sbb tuh dier berenti... jadik cekgu... hik3

    ReplyDelete
  2. komitmen tu...huhu..
    mesti dia antara penerima bonus terbanyak TV3 setiap tahun...hehe..

    ReplyDelete
  3. keja siaran media ni mmg pyh nk amik cuti ...huhu..

    dia resign nk rehatkan diri la tu..family come first..

    ReplyDelete
  4. wahh 6thn tak pernah ambik cuti??? bagusnya... ^_^

    ReplyDelete
  5. Tak pernah ambil cuti! hebatnye... :)
    surirumah pun tak pernah ambil cuti..gegege.. :p

    ReplyDelete