Saturday, October 13, 2012

Berkampung kat blog E'raz Fadzli

hmm.... cuti hujung minggu ni dah nekad
nak berkampung kat blog E'raz Fadli
Dah masuk segmen Eraz Fadzli : blogwalking
haruslah jengah blog yang di senaraikan.


ok gak si E'raz ni wat saperate mcm ni
senang la nak BW

satu persatu ku jenguk yer
 
tak kisha la blog tu aku dah follow sebelum ni ke idak
yang pasti aku akan tinggalkan jejak kat blog dorang

sehingga semalam aku baru berjaya jejaki
hingga ke kumpulan 4
nak habiskan juga
pelan pelan kayuh le..
kepada blog yg belum ku jejak
harap bersabar k
banyakkan...
tapi.. biasalah kalau ada usaha pasti akan selesai jugak..

doakan aku berjaya menjejak blog semua ni
hai E'raz..
berkampung le akak kat umah kamu
jgn marah ye..


Note: ada lagi segmen yg dijoin belum lagi BW.

15 comments:

  1. salam sis.
    Pergh... Rajinnya.. Caiyuk!

    ReplyDelete
  2. hai..dtg sini membalas kunjungan ye..

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum ...banyak nyer mama pun belum BW lagi...:)

    ReplyDelete
  4. byknye listing blog nak terjah ye... rajin!!

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen 'SEGMEN E'RAZ FADLI : BLOGWALKING' ~

    ReplyDelete
  6. wah..ramai tu..meriah betul..hehehe

    ReplyDelete
  7. amboii..byk pintu nak kena ketuk tuh! kena bagi salam kuat ckit..hehehe

    gud luck...

    ReplyDelete
  8. terima kasih kerana turut menjejak blog saya.

    ReplyDelete
  9. wahhh...rajin hg...aku weekend x leh la..sbb x de tenet...haha..pdn muka..

    ReplyDelete