Monday, October 15, 2012

Can your Face cheat the age?

Percaya tak? Gambar wanita kat bawah ni  adalah wanita berusia 44 tahun
Di lahirkan tahun  1968, Masako Mizutani  adalah seorang Surirumah dan ibu kepada dua orang anak. di mana anak sulungnya akan menginjak usia 20 tahun tahun ini.

Tak sangka kan. Muka dia sebijik macam anak remaja.
untung le suami dia dapat isteri cantik.
patut le suh jadi housewife je. cantik dan nampak muda pulak tu. 

 
wanita kelahiran Jepun ini. menjadi idola kebanyakkan wanita .
kalau dia ni masuk beauty contest., compom la menang
kalau datang Malaysia masuk contest ibu vouge, mestilah dia menang!!!!
walawei...


nah aku tunjuk dekat sikit muka dia.

Korang mesti nak tau kan apa rahsia wanita ini?
hahaha... sanggup ke korang buat?

5 jam sehari di habiskan untuk skin care je. tu dia... hari hari 5 jam belek kulit
mesti la berbaloi kalau cantik mcm ni

Note: 5 hours on skincare 100x.Wahhhhhhhhhhhh


SUMBER

19 comments:

  1. hoh untunglah wanita melayu yang sanggup berbuat begitu..selalunya ambil jalan mudah p beli produk kecantikan je =P

    ReplyDelete
  2. perggghhh..nampak sgt muda seperti remaja gitu :D

    ReplyDelete
  3. Ada satu buku nieh tajuk dia

    Japanese Woman Don't Get Old or Fat.

    Sha ada buku nieh. Dia beri tips macam mana nak nampak muda remaja dan slim2 macam perempuan jepun.

    Mostly dr segi pemakanan. Memang agak susah:)

    ReplyDelete
  4. wah...mang cantiklah 5jam tiap ari...hihi

    ReplyDelete
  5. speachless...mmg macam anak dara..cantik

    ReplyDelete
  6. umo mude..tapi orang banyak ingat dah tua...adoyai..sabo je la..haha

    ReplyDelete
  7. cantik memanglah cantik kak T... tapi 5 jam sehari nak belek kulit... aduhaiii masa yg ada sekarang ni pun cam tk cukup je nak buat semua bende tue..

    ReplyDelete
  8. salam
    Pekabr sis wanti..
    Yg penting bg TA. Kesihatan.
    Cantik jatuh no3.
    Agak2nya.. Dia ada penyakit kak?

    Kalau sihat ,nak juga petua pemakanan dan tips2 kehidupannya.mesti sronok kalau dapat sharing.

    ReplyDelete
  9. mmg nmpk cm remaja la beb..nk gk cm ni..haha..

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum wantie....memang nampak muda la cun...:)

    ReplyDelete
  11. ish..ish..tak sanggup ler. Jaga tu...jaga ler jgk tp takde ler sampai 5 jam setiap hari...

    ReplyDelete
  12. Betul2 mcm anak remaja...konpem bangga gila hubby dia dpt wife awet muda

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete