Friday, October 5, 2012

Dapat phone Free

kekadang ada barang yang kita inginkan tak dapat
tapi yang kita tak nak boleh dapat la pulak
inilah aku. hehehehe..

 aku nak terminate je line yang satu lagi tu
selepas Maxis bagi percubaan selama 3 bulan
then aku call le dorang sebab nak terminate

 sekali dorang cakap nak bagi phone free
cuma guna sebulam RM30
aku tyak ambik tenet, kalau sekali tenet RM 50
tak perlu kot sebab kat office & kat umah pun dah ada tenet
wifi pun dah bersepah sepah sekarang ni.

 seriously, aku memang tak guna phone ni
rasa tak perlu pun aku pakai
memandang kan bill 30 hengget tu aku ambik le jugak


aku dah ada sony xperia yang aku memang sayang bangattttttttttt
tapi, sesaja call out jugak sebab nak reach 30 ringgit bill
hehehe...

Note:- dah beli memory kad 8 git. semata mata nak donlod game utk Amirul.

11 comments:

  1. mcm2 cara orang nk memujuk, ye. Tp memujuk mcm ni orait laa, hehe. Dpt gak mirul main games ye...syok ler dia..

    ReplyDelete
  2. mn nk dpt hp free ni? nak juga la.. line apa tu?

    ReplyDelete
  3. kasi mirul pakai la nmpk gayanya..hehe

    ReplyDelete
  4. ish, best tu dpt free... bgr free sape tak nak kan kak... hehehe

    ReplyDelete
  5. haha...syukur...
    beshnye dpt free...

    ReplyDelete
  6. takpe2...

    mungkin rezeki budak sales tu
    ada org amik product walaupon taklah guna banyak mana.

    eh, siapa kata taknak guna?

    boleh je guna...jadikan phone emergency.

    lagi2 la kalau bateri kong..itu masih boleh pakai lagi:)

    ReplyDelete
  7. Best laa dpt telefon free..leh main game kan.. :)

    ReplyDelete
  8. mcm nureen bk..henphone lama munir ks kat dia buat dok dgr muzik..ekekeke...

    ReplyDelete
  9. perghHH-------------------JELES TAU

    ReplyDelete
  10. wahhh untungla mirul pasni dpt henpon samsung.hehe

    ReplyDelete