Wednesday, October 17, 2012

When I say Note II

Entry sebelum ni ada ckp aku ternampak sesuatu kan..kan.. 
Aku nampak le, kat Tesco Tengku Kudin tu ada Offer Samsung Galaxy Note 1
kalau beli ikut package DIGI or Maxis  murah le
dalam 1k lebih, tapi.. ada hidden cost ok..
nak aku citer? ok next entry ye..
 
tolak pi tolak mai rega sama gak mcm beli tanpa package sykt telekomunikasi
wat pe kan.. kan.. 

hubby ajak survey kat Bukit Jambul mana tau kenan Hp baru
sebab HP yg rosak tu.. huhuhuhu..

tetiba aku terpandang
"Samsung Galaxy Note II ok..
tanya rega semua baru 2k lebih sikit jer


eleh.. kalau ambik galaxy note I pun beza sikit je
baik ambik yang ni. 
hubby pun sokong gak. saiz dia besar sikit dari yang note I
minat punya pasal bedal je lah..

aku pilih cover kaler merah ang ang
tapi... ada problem pulak, sebab magnet dia tak mau lekat
last kena pilih la kaler pink.

memang best. 
kalau kira speed tuk camera jgn ckp le.
dalam 1 saat leh capture 7 kali. fuhhhh...

yang aku tau Android dia 4.11 cam tu la kot

ha.. leh  parking cam ni kalau nak tengok video
HD lagi tau

aku suka sangat kaler pink. ala gegel gitu
tapi Amirul dan Hubby tak mo 
mcm Pondey...

bagus gak, tak de la amirul tu nak bawak ke sana sini
takut di panggil pondey sebab kaler pink tu. hiksss

Note: abang... abang suka Samsung SIII kan.. I'allah ada rezeki tu nanti ...

13 comments:

  1. wah...bestnye ada hp baru.. murah rezeki akak ye :)

    ReplyDelete
  2. Haha. Sangat la lawa.
    Welcome to the Note Club:)

    ReplyDelete
  3. adui jue pun nak juga...
    emm tahun depan kot

    ReplyDelete
  4. wahhh....hp rosak..terus smbr Note II tu...best la semua perfect dlm tu..x yah nk bw camera dh g mn2..hehe..

    ReplyDelete
  5. Best laa diaaaaaaa...ish..ish..
    tahniah sebab dpt hp baruuu. tak kisah laa II ke III...

    Akak penah pegang SIII...adik akak punya, hehe. Jakun jer akak pun..

    Semoga nanti cik abg T pulak dpt milik samsung sIII tu ye...

    ReplyDelete
  6. salam kenal...

    wow wee note 2 tuh...best2...:)

    ReplyDelete
  7. wah...syoknya gajet canggih,,,tapi saya pakai xperia ni pun tau msj kol gitu jerr...malas nak canggih manggih...aplikasi dlm ni pun x reti guna...hehe

    ReplyDelete
  8. wah bestnya note II,
    iols dgn note I aje la..hukhukhuk..

    ReplyDelete
  9. beshnye! nak jugak, tp fulus tak cukup lagi lah... byk benda lain nak cover...

    ReplyDelete