Thursday, November 22, 2012

Ajari Aku

Sapa yang pernah tengok video klip terbaru Anuar Zain
yang bertajuk "Ajari Aku"
Semalam tonton kat rancangan " Malatop"

memang best video clip ni
di lakonkan oleh Nora Danish. Sungguh menyentuh hati

Nora Danish accident masa nak pergi ke Dewan Kahwin
Anuar Zain duk tunggu kat Hall dah
tetiba received call yg Nora Dabish Accident
terlucut terus H/p di tangan
tetiba rasa sedih je tengok video klip ni
kalau terjadi kat diri sendiri cam na la kan...
minta dijauhkan..
Nora Danish kat spital..
Rasa mcm nak suruh je sambung lagi..
tak puas tengok video klip ni...

sesapa nak tengok leh la tengok kat SINI


11 comments:

  1. peminat abg nuo ke beb hahaha

    ReplyDelete
  2. dah tengok.. dah tengok.. akak pengemar anuar zain memang teruja siap tengok kat you tube bagai...

    ReplyDelete
  3. x pernah lg dgr lagu ni. nnt nk tgk kt youtube. pttlah anuar zain ckp dia minat ngan nora danish, dia suka tgk nora danish yg mcm doll tu. hehehehe

    ReplyDelete
  4. ala..belum tgk lagi... .. hehe.. ok..alang alang dah ada link dayah tgk la je.. hihi..

    ReplyDelete
  5. mmg bersambung pun kan klip video ni...sebab akak tgk semalam last tu ada bgtau sambungan ngan lagu lain pulak laa, hehehe..

    ReplyDelete
  6. ada tengok kat blog KA semalam..

    ReplyDelete
  7. x penah tgk ag..kt opis x leh tgk youtube la plk..

    ReplyDelete
  8. saya pon suka..:D
    layan aje kan ;D
    salam kenal

    ReplyDelete