Sunday, November 18, 2012

Saya Join GA 2012 Nurul Yui

nak join GA ni lah
tengah freeni kan.
 

sesapa nak join bloh click kat banner 

Saya join GA 2012 Nurul Yui kerana  hadiahnya memang best,tertarik menarik memang da bom!! yang telah mearik diri ini laju laju untuk join GA ni.

7 comments:

  1. tak lgkp ni sis.. kena lbh 10 pth perkataan. sila betulkan n nanti komen semula di entry senarai pserta..coz link entry ni yui tak masukkan ya.

    ReplyDelete
  2. singgah dan follow.. #508

    http://wanuriizatiey.blogspot.com/2012/11/saya-join-ga-2012-nurul-yui.html

    ReplyDelete
  3. salam. dari segmen yang same. done follow. ^^! sudi2 lah jenguk blog azie juga~

    http://missazieni.blogspot.com/2012/11/saya-join-ga-2012-nurul-yui.html

    ReplyDelete
  4. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/11/saya-join-ga-2012-nurul-yui.html

    ReplyDelete