Sunday, November 11, 2012

Gigih...

Sementara tunggu papa pulang dari kg dengan amirul
Rasanya nak juga prepare something utk birthday papa hari ni.

Hmmm... tengah gigih masak ni.
Harap harap papa suka.

Kempunan nak cekebrate kat tempat tu...
Masak je lah kat rumah...

Tak pe.. bila dah betul betul sihat nanti kita pi ya papa...

Tengah grill daging. Buat western food utk papa santap.


Happy birthday papa..
Thanks for being my life partner
Be a good father
Dan kamu selalu ohsem buat saya..

Moga panjang umur dan baik mcm ni selama lamanya
Sesungguhnya saya bahagia menjadi suri hidupmu.

11 comments:

  1. jangan lupa ajak kita sekali makan ye...
    hehhehe

    ReplyDelete
  2. mesti hg msk menu ohsem nih..hepi birthday utk wan..:-)

    ReplyDelete
  3. Selamat hari lahir.
    Semoga pnjg umur murah rezeki.

    ReplyDelete
  4. wahh bestnye dapat masak untuk husben utk hari jadi..takpe kak, masak sendiri lagi ok..

    ReplyDelete
  5. Hi Wantie, your hubby is a very lucky man. Being deeply in loved by someone gives you strength, while loving someone deeply gives you courage.

    And a successful marriage requires falling in love many times, but always with the same person.

    You have a nice day, and keep a song in your heart.
    Best regards.
    Lee.

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan
    thanks sudi follow blog anum
    anum dah follow semula
    keep in touch

    ReplyDelete
  7. Happy belated birthday utk hubby T.. yer.. Moga dipjgkan umur dan dimurahkan rezeki.. Amin

    ReplyDelete
  8. seronoklah en papa ye.. epy birtday utk dia juga

    ReplyDelete
  9. betui tu..msk sdiri lebih ohsem..hehe

    ReplyDelete