Monday, November 19, 2012

GIVEAWAY CHEEZE MAZ SEMPENA “iPhone 5 gadget impian"

Mesti semak blog aku dengan GA or segmen je kan.
Bukan suka suka tau, tapi aku suka support rakan blogger
pada yang support GA aku. Terima Kasih sesangat. Luv u all.

So, nak join la GA Mazz ni
 
wahai empunya cheeze maz yang baik ati. ( ecewah mengampu la tu)
segala syarat dah saya penuhi. Moga moga
kesedapan Cheeze sos ni sekali lagi meneroka tekak tekak kami sekeluarga
kerana ianya sungguh lazatttttttttttttt ( dah makan tau)

sesapa nak join sila klik di SINI dan di photo tu pun tak pe.

Kalau tak dapat juga. sila ikut alamat ini.
http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html


mai le kengkawan. saya tag kamu semua. 
sama sama kita support.
ada chance dapat  membahagiakan tekak sendiri jugak kan...


6 comments:

  1. Terima kasih kerana joint.

    Salam, maaf diatas masalah teknikal.

    Harap dapt click kembali button di entry :

    cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html . Button tersebut adalah button :

    ~ G +1

    ~ Share . Kemudian click button --> Facebook

    ~ Tweeter

    • Extra point diberikan selepas click sekali lagi 2 @ 3 button yang diminta

    ReplyDelete
  2. Salam, maaf diatas masalah teknikal.

    Apa2 pun terima kasih kerana joint GA akak

    Harap dapt click kembali button di entry :

    cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html . Button tersebut adalah button :

    ~ G +1

    ~ Share . Kemudian click button --> Facebook

    ~ Tweeter

    • Extra point diberikan selepas click sekali lagi 2 @ 3 button yang diminta

    ReplyDelete
  3. Terima kasih kerana menyertai G.A akak, sila ikuti tugasan ke 2, untuk mencerahkan peluang mendapat pack serbuk @ hamper serbuk cheeze maz di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

    ReplyDelete
  4. Terima kasih kerana menyertai G.A akak, sila ikuti tugasan ke 2, untuk mencerahkan peluang mendapat pack serbuk @ hamper serbuk cheeze maz di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

    ReplyDelete
  5. Salam,

    lamanya menghilang... jom collect point dengan :

    1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html

    2) Tekan vote tiap2 hari.a point)

    3) ajak kawan2 sekali.. (dpt extr

    ReplyDelete
  6. Salam, Giveaway CHEEZE MAZ akan tamat pada 31/12/12 jam 11.49 malam. Gandakan usaha anda dan kumpul rakan2 bagi membantu anda mendapatkan pack pemborong cheese CHEEZE MAZ dengan mengundi cheese maz di denai hati (seperti tugasan kedua sebelum ini)

    HADIAH SURPRISE juga diberikan jika anda BERJAYA membantu CHEEZE MAZ dengan mengumpul lagi 600 mata untuk g+1 (perlu akaun google yang berbeza dari sebelum ini, jika anda telah click g+1 dengan pergi ke http://mohamadfaiz.com/blog/senarai-peserta-iphone-5-gadget-impian-jumlah-1/ dan click g+1 untuk CHEEZE MAZ.

    Begitu juga jika anda membantu CHEEZE MAZ dikedudukan pertama untuk vote, anda juga bakal mendapat hadiah SURPRISE (dapatkan ramai lagi rakan untuk membantu anda mengundi CHEEZE MAZ)

    ReplyDelete