Tuesday, November 6, 2012

Yeah.. Mak Datang

(03/11/2012) Mak Call aku ajak join dia sekali untuk ziarah Nenek di Batu Kawan
Senang le kan, Tak yah dia masuk Pulau untuk tengok cucu cucnya.

Hubby pulak tak dapat pergi sebab ada tournament kat Kilang dia
Jadi dia hantar kami kat perhentian Juru je.

apa la yang mak borak ngan menantu dia tu. moncong je mulut tu
Pukul 7.30 Mak adah sampai kat sana
Aku pulak masa mak sms kul 7.00 tu tak pulak tengok sms
7.00 am ( Mak dah sampai kat Gurun)
dah 7:12 baru kelam kabut. hehehe
sian mak tunggu la kami dalam 30 minit cam tu

hahaha... Ayah pun moncong gak mulut dia.
    
Kami  sarapan dulu kat hentian Juru ni
hubby pulak lepas breakfast kena patah balik masuk pulau
terus ke Kilang.

Nanti dah selesai baru dia Turun Batu Kawan ambil kami

Amirul ni order mcm mcm. last makan sikit je
aku bungkuskan ayam tu bawa ke rumah Nenek.
Boleh jugak Aleesya kunyah kunyah..

uits... hubby ni pepagi dah pekena sup.
dia ckp sedap..
tapi aku tak de pulak rasa..

Anak dara ni dah kekenyangan sebab dah siap menyusu
dalam perjalanan tadi..

hahaha... muka tak mandi.
Aku salin baju dia je dan terus bergegas.
nak mandi pun awal sangat.... tul tak?

8 comments:

  1. kalau mak ngajak rasa seronokkan rasa sangat diperlukan...
    makan sarapan bersama, juih muluttu bersembang sakanlertu..

    ReplyDelete
  2. sesekali dapat luang masa dengan orang tua pasti dapat mengubat kerinduan kan.. yelah.. masa dorang masih hidup ni lah kita kena banyak luangkan masa dengan dorang..

    ReplyDelete
  3. rindu kan bile ta jumpe dengan mak kite , heheh , comel laa anak dara too

    ReplyDelete
  4. baru 1st time tgk ayah T..(ayah tiri, kan??)

    ReplyDelete
  5. hihi...comelnye sikecik nampak gigi....

    ReplyDelete
  6. aku pon kalau awai pagi..x kasi mndi lg...sejuk kang nnti...

    ReplyDelete
  7. Kalo ada budak kecik mmg camni la kan, awal2 pg tak yah mandikan dulu..lagi2 kalo tengah tido, angkut je terus tak yah tuko baju.hehe

    ReplyDelete