Monday, December 3, 2012

Makan Dengan Mulut ok.

kalau di imbas kembali, masa preggy Aleesya
aku hari hari makan durian pun tak pe
pepagi sebelum nak pergi kerja pun aku belasah durian lagi..

Ha.. jgn hairanlah kalau Aleesya pun hantu durian.
dulunya makan sikit je, tapi sekarang nak makan sendiri
mana best org suap suapkan.
 ok.. makan sendiri
makan elok elok.. jgn smapai tercekik!

 sambil makan sambil jalan ke sana ke mari.

 hahaha... kenapa sampai jadi mcm ni?
ni la kan, org makan ikut mulut
ko makan ikut kepala

habis kepala penuh durian.adoiiiiiiiiiii
dah le baju bawak 2 helai je.

 dah cucui semua bagai
nak bagi mandi, baru je lepas mandi

kat hall sibuk pulak dengar riuh rendah si abang sedang main game
hahaha... terbongkok bongkok . 
sepenuh jiwa tu..


 papa pun layan jugak.

case ni le, Amirul kena pos ke kampung
sebab banyak sangat main game, so bior dia belajar tinggal kat kampung
main dengan alam yang "Natural"

tapi nak wat cam ne, ibunya tak tahan menanggung rindu
hehehe...
hahaha... ba chak..
sekarang ni kan Aleesya kalau nampak kamera dia nak aje posing posing.

syyyyyyssss... mcm ibunya gak.
anak ibu kan..


Note: it happended in Ipoh!

12 comments:

  1. Aleesya buat syampu baru, perisa durian hahaha! menarik tu...

    ReplyDelete
  2. hiikkkk patutla cool je amirul di kampung..banyak main game..kikiki

    ReplyDelete
  3. Hahahaha. Jenuh nak kena basuh kepala tu balik tu. Takpe..ibu penyabar kan:)

    ReplyDelete
  4. comeylah alesya...hahaah xleh bla kepala abis dia sapu hehe

    ReplyDelete
  5. tapi kat kampung pun dia dok main games jugak tu....hehe..

    tapi syok ler ramai tukang melayan..

    ReplyDelete
  6. aunsuka gak duyan..ggih dia dok bw duyan noh..:-)

    ReplyDelete
  7. alahaiii aleesya ... teringat qalesya baya aleesya ni rope ni le pael dia gak..

    ReplyDelete