Sunday, January 13, 2013

Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen

lama jugak tak join GA ni.
kli ni bilak encik Hanif Idrus yang buat GA haruslah kan.. kan.. kan..


banner yang kalernya redup redup mata memandang
sesapa nak join boleh klik kat banner tu.
jgn lupa tau.

saya tag

selamat ber GA.



35 comments:

  1. gd luck beb..aq mls sgt nk joint GA nie...:-)

    ReplyDelete
  2. owhh aku kena tag ke..tak perasan eden...macih2..

    ReplyDelete
  3. Thanks kerana menyertai giveaway saya. Jom kita meramaikan persahabatan dunia blogging ini

    ReplyDelete
  4. Salam,
    Datang dari penganjur Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen
    Anda sudah berada di bloglist saya…
    Hanif blog bloglist
    Terima kasih sertai segmen saya
    Jom blogwalking ke rakan-rakan segmen dan menangi hadiah misteri

    Sila lihat blog anda berdasar abjab nama blog anda. JIka tiada abjab diletakkan di abjab A

    Setiap minggu saya akan merayau di bloglist
    ( Blogger yang telah lama saya letakkan sila abaikan komen ini..hahahhahahaha)

    ReplyDelete
  5. Gud luck.! BW kt cni.. dari segmen yang sama =) if sudi , follow saya ye.! =)

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama..
    selamat bersegmen dan gud luck... ^_^

    http://www.mizruha.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  7. dari segmen yg sama , done follow. follow me back keyy.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum. sheila dtg dr segmen yg sama. good luck ye.

    http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum..bertandang dari segmen yg sama...selamat bersegmen buat rakan2 semua...done follow... http://www.mentariminda.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum...singgah melawat disini..Gudluck :)

    ReplyDelete
  11. dari segmen yg same...goodluck!!!

    http://nadikehidupanku.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  12. dari segmen yg same...goodluck!!!

    http://nadikehidupanku.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  13. selamat join giveaway, sambil follow dab BW

    http://www.aynoranur.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  14. Hai.. Leeza singgah sini untuk memeriahkan majlis. Saling meninggalkan jejak... All da best....

    link leeza :
    http://www.santaileeza.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    -moga terus sukses, terus berkunjung-

    ReplyDelete
  15. Gud luck yer..

    Cheqkaq datang dari segmen yg sama..

    http://cintaitupasti.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  16. salam .. syasya disini dari segmen yg sama .. :)
    jom komen syasya pulak okeh

    http://music-syasya95.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ~GOOD LUCK ~

    ReplyDelete
  17. Salam.... Cik Putih datang blogwalking and follow disini. Sama-samalah kita memeriahkan dunia blogwalking. Ahikss... and also Good Luck.

    Psss...psstt... Jenguk sini gak :

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  18. Updated terbaru:
    Jumlah peserta kini 64 orang ..jom serbu!!!
    pergi ke:
    http://hanifidrus.blogspot.com/2013/01/senarai-peserta-dan-bloglist-hanif.html

    ReplyDelete
  19. salam..yong dtg jauh berbaseka ni
    yong dri umah hanif ke mari
    follow sini

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  20. datang menjenguk... dari segmen sama

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum, baru nak sampai sini dari segmen yang sama, heheh :D

    selamat maju jaya dari :
    http://www.mayesa-jcb.my/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  22. datang sini dr segmen yang sama

    selamat bersegmen

    jom komen blog akk juga

    http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2013/01/segmen-11hanif-idrus-giveaway-2013.html

    ReplyDelete
  23. Assalam..dan salam perkenalan..=)
    husna singgah dari segmen yg sama..
    selamat bersegmen ye..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  24. darng dr segmen yang sme..don follow..good luck ok..=)

    http://miszrockers.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.htm

    ReplyDelete
  25. Good luck.
    Datang dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  26. singgah dari segmen yang sama..baru sempat BW..

    dari sini
    http://www.permatabiru.my/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  27. Jalan-jalan Melihat senarai komen..
    Kan segmen dah nak habis..hehehehe

    ReplyDelete
  28. hi. korn dtg ni dr segmen abh hanif. dah lama join bru dpt blogwalking.. =)

    ReplyDelete
  29. salam ziarah kat sini dari segmen yang sama...sorry dah lewat baru dapat ziarah blog wantie..

    ReplyDelete
  30. Balas kunjungan..maaf lambat pulak datang ..hihi..
    http://indahsutera0605.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  31. Salam Satu Blogger.
    Terima kasih kerana sertai Giveaway HaifIdrus 2013.
    Secara rasmi segmen ini telah ditutup.

    Pastikan URL blog anda berada di bloglist saya:
    http://www.hanifidrus.my/
    Jika tiada anda boleh request dimana-mana kotak komen entri saya.
    Sila lihat URL anda berdasarkan Nama Blog anda.

    Terdapat 10 pemenang bertuah telah terpilih..
    Sila lihat senarai pemenang di:
    http://hanifidrus.blogspot.com/2013/02/pemenang-hanif-idrus-giveaway-2013.html.

    Sekali lagi terima kasih saya ucapkan atas penyertaan anda.

    ReplyDelete