Tuesday, March 19, 2013

Hidupku kembali ceria.

hai... sunyi je kan blog aku 2-3 hari ni. 
Maaf sesangat kepada korang semua sebab tak sempat nak jengah.
Ada la 2-3 biji rumah yang sempat ku bertandang semalam.
jgn merajuk k. nanti aku singgah..

 

Tengah kumpul maklumat ni nak kongsi ngan korang semua
tak sabar tau.
kalau berita gembira haruslah kan syer syer kat sini.
kalau sedih tu, tak pe la. ai telan pelan pelan k.

Setelah beberapa hari aku moyok je
Hari ni aku ceria kembali
kalau boleh 32 batang gigi nak tersembul keluar. senyum sokmo..
kenapa? nanti bagi tau.

Ni nak siap siap nak jenjalan ke rumah korang le..
moh le kite... ziarah menziarahi tu amalan mulia.


Note: baru nak menapak pergi ziarah korang. jgn marah yer.

11 comments:

  1. Wahh apa yg happy sgt tu T.. :)

    ReplyDelete
  2. cepat2 share eh..
    ape le agaknya tu yer

    ReplyDelete
  3. happy la dh kerja tmpt lama kan...

    #tmbh jumpa kembali kekasih gelap mu..kahhH!

    ReplyDelete
  4. tak sabar nk tggu brite gumbira itu...nk gak tunjuk 32 btg gigi ku ini...hehehe

    ReplyDelete
  5. cehhh aku igt ke hape td...hahahaha moh kita

    ReplyDelete
  6. Nak request makanan special tak? Nak hidang siap2 ni hehehe.

    ReplyDelete
  7. tak sabar nk tau apa citer ofis baru, T....hehe...

    ReplyDelete
  8. blog liya sunyi sikit... hahah bizi keja tk sudah2...

    ReplyDelete