Saturday, April 6, 2013

EL BIRTHDAY GIVEAWAY BROOCH

woho... my friend B'day. Then ada buat GA pulak
hari ni lah baru sempat nak join.
jangan marah ye EL. you know me kan...
 

Alahai ku sampai termimpi mimpi nak sematkan brooch ni  kat shawl aku.
nak lekat sini nak lekat sana.. wow... kalau la aku dapat hadiah ni.. tersnagatlah suka.

My wish
Assalamualikum...
El yang di kasihi, bermula dari tak kenal sampai boleh dating dan jumpa jumpaan
Demi sebuah ikatan persahabatan aku mendoakan
agar hang sentiasa ceria cam ni, happy macam ni
Jadi anak, isteri dan ibu yang solehah...
Moga kehidupan yang lepas buat kamu lebih matang
di hari hari mendatang kamu di curahkan dengan kegembiraan 
tentang kejayaan sendiri, kejayaan suami dan kejaayan anak anak
dan akhir seklai semoga Allah sentiasa menetapkan Iman kamu

dah nak tutup next week.
cepattttttttt
Sape nak jopin klick Banner/gambar .

Note: tak dapat brooh tu , ku rompak hang.. hahahaha
 

9 comments:

  1. amboi nak rompak aku plak hahahaha
    thx dear...
    gud luck ok
    :)wekkkkkkkk

    ReplyDelete
  2. Happy birthday to El, dah wosh dah pun dia. hahahaha good luck to u, good luck rompak el. hehhe

    ReplyDelete
  3. Cantik cantik brooch ni...moga ada tuah!

    ReplyDelete
  4. salam sis wantie
    Gud luck dari tirana aduka

    ReplyDelete