Saturday, May 11, 2013

COMBO GIVE AWAY BY INTAN

sambil BW nak join GA cik intan berlian ni lah.
mana tau ada rezeki boleh la eden malawa..
melawa tu penting tau.
rugi tau hidup tak melawa lawa.. ala.. bukan tuk orang lain pun
untuk suami jugak kan..

 

sib baik le si intan berlian ni terjah blog aku
sempat la aku nak join.
sebab hari tu memang dok ingat nak join. tapi tak join. hahahaha.. n

sape nak join dan tengok syarat syaratnya sila klik kat banner tu ya.


upss.. lupa nak tag la pulak
ok aku tag

Anies
annamariana 


Note: lawa luar laawa dalam. lagi best kacak dalam tul tak?

14 comments:

  1. selamat maju jaya akak. nanti senang saya join juga.

    ReplyDelete
  2. good luck yunk.. done klik iklan kat sini.. thanx sudi singgah lagi kat blog teman dan komen.. =)

    ReplyDelete
  3. yunk.. done klik iklan.. satu jea sebab nmpk satu iklan jea yg kuo..

    ReplyDelete
  4. moga berjaya...gud luck yek..=)

    ReplyDelete
  5. Salam kak wantie..good luck..tq join..errrr tapi kan kan..hehe..ada satu syart yg terkurang..kena tag dua orang..ngeeee:)) kak wantie tag tau..eh eh..jgn marah eh eh..eheh...

    ReplyDelete
  6. DR SEGMEN YG SAMA
    good luck
    done follow

    http://www.iuzira.com/2013/05/combo-give-away-by-intan.html

    ReplyDelete
  7. DR SEGMEN YG SAMA
    good luck
    done follow

    http://www.iuzira.com/2013/05/combo-give-away-by-intan.html

    ReplyDelete
  8. DR SEGMEN YG SAMA
    good luck
    done follow

    http://www.iuzira.com/2013/05/combo-give-away-by-intan.html

    ReplyDelete
  9. DR SEGMEN YG SAMA
    good luck
    done follow

    http://www.iuzira.com/2013/05/combo-give-away-by-intan.html

    ReplyDelete
  10. salam dear..jom cek siapa pemenang bertuah COMBO GA BY INTAN
    http://diarihatiku247.blogspot.com/2013/06/satu-satunya-pemenang-bertuah-combo-ga.html

    ReplyDelete