Monday, July 1, 2013

Dont Confuse with the name of Coffee Shop

That is noting funny on this entry.
I just want to share with you all..
cause these restaurant make me smile and think of my friend

This are two restaurant that make me always laugh with my husband while passing by..
  Shop is somewhere near to Georgetown Hight Court

actually that is not funny , but we make it funny in our way.
( udah le beromputeh tu)

antara dialoq kami:-
** Ni kedai kopi ke kedai Milo
** tak de lah kedai kopi tu hak milik Encik/Cik Melo
Tak..kedai kopi ni jual kopi campur Milo
No..no.. There are selling  coffee there and Milo too
hahahaha...


Otak ni asyik ingatkan my friend je bila pass by kedai  ni

my friends said:-
kalau nak sebut kena sebut betul betul. no double meaning K.


for me is nothing funny, but when i saw he start senyum dan ketawa dekah dekah.
I try to think on the other way.

ok.. you all fikir le sendiri.
tak nak le  aku sebut kat sini. kang aku pulak yang cakap tak sopan.
hehehehe....



Note: Ada kes Urgant! nenanti BW lagi k



17 comments:

  1. hahaha.. memang kelaka la kak..

    ReplyDelete
  2. hahaha daya imiginasi tinggi.. sentiasa akan nampak perkara yang tersembunyi

    ReplyDelete
  3. hihi.. pelik2 betul nama kedai.. kalau salah sebut lain maksudnya..

    ReplyDelete
  4. haha.. kelakar nama restoran no 2 dua.. xmau sebut gak.. penah juap restoran nama senang kenyang.. kalu xkenyang mmg lah.. haha

    ReplyDelete
  5. kedai tu jualkopi campur milo la tu..hee
    cafe sat lagi JU BAO LOU
    kna cakap slow2 ckit..klu tak malu heee

    ReplyDelete
  6. hahahaha....
    bao tu jd boq baru betoi

    ReplyDelete
  7. hahahha.. dah leh baca dah..plan2 baca ekk.. :)

    p/s: T, boss tua lagi dari akak cuma tarikh lahir je sama.. :)

    ReplyDelete
  8. ha'ah...kalo ternampak nama2 kedai yg mcm ni...kitorang akan bincangkan kejap dan tersengeh2. Hehe..biasalah gurau2...hihi..

    ReplyDelete
  9. huhuhu~ kedai kopi milo...terbaikla taukey kedai tu..huhu~mngkn dia nak bgi kelainan kot?

    ReplyDelete
  10. salam sis..
    hahhaha, memang lawak ayat2 dia..

    ReplyDelete
  11. hahahaha dua2 ni rasa aku nah tgk..kah2..byk nama2 yg pelik2 spt mencarut pun ada hehe

    ReplyDelete
  12. Thanks for sharing. Memang kelakar. Kena tanya tuan kedai macam mana nak sebut nama kedai tu supaya tak menimbulkan kekeliruan bila menyebutnya.

    ReplyDelete
  13. ha..aku taw kedai kopi melo tu tang mana..hikss

    kalau nk gi bnk islam tu mmg lalu dpn tu la..haha..

    ReplyDelete
  14. salam, gambar ke 2 tu buat sy gelak sakan...release my tension, jom balik.

    ReplyDelete
  15. hahahhaa mengekek ngekek I gelak wei. hahhaha aduh malas nak komen ah ketaq tangan duk gelak lagi ni.

    ReplyDelete