Thursday, July 4, 2013

Wantie-Wanted!

hehehe.. rasa mcm glamour tak bertempat pulak hari ni
selalunya kalau aku masuk nuff nak jugak check apa la "Keyword" yang orang search

seriously, aku tak tahu apa sebenarnya maksud wantie
tak kisahlah wantie yang disebut dari bahasa negara mana sekalipun
memang aku tak pernah  ambik tahu pun.

wowowo... somebody are looking for me..
here I come. 

makanya terusikla di hati sanubari aku. nak jugak aku google cari pakebenda "wantie" tu kan..kan..kan..
aku search for " Wantie meaning"
aku belek belek.. website ni dijadikan sebagai tempat untuk
merekod /mencari senarai sir name.
ala.. macam Family tree tu.
 
ha.. keluarla satu web yang  ada info tentang wantie.
scroll down tengok apa kebendanya tu.

Nah hambek.. bukan aku je nama wantie. 
berlambak geng wantie all over the world.

mungkin selama ni aku tengok statistik blog aku, ada yang datang dari canada la, US la..
mungkin dorang tengah search sedara mara dorang kot. keh,..keh..keh..

jgn sampai satu hari ada mat salleh datang jumpa aku dan cakap
" hey.. your are my grandma.." udah le kan. ( mula la nak melalut)


Sib baik wantie tu nama orang, kalau la kat tempat lain panggil mereng/biol as a wantie
punahhhhhhhhhhhhh....

Note: Well.. wantie such a nice name kan..kan... ( sila muntah ijo..)

17 comments:

  1. hihihi..ramai rupanya mat/minah salleh guna nama wantie ni ye. x pernah tau pun

    ReplyDelete
  2. hg tau dak..
    aku dok gelak ja tgk n3 hg ni
    dok gelak pasal keyword beruk
    kahkahkahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    adoyaiiii
    ada gak org search 'beruk' yg tempias kt blog hg...ni sure pasal beruk yg gatai kt kpg hg tu kan kan kan kan hahahaha

    papepun aku bangga dapat salah sorg kwn yg dpggil wantie luvly

    ReplyDelete
  3. Hoho..ramai rupanya org us nama wantie..nasib baik bkn wanted..hehehe..

    Duk tgk nama blog wantie..adakah tajuk lagu kumpulan wet wet wet?..hehe..lagu feveret.. :D

    ReplyDelete
  4. kene tukor nama jd WANTED le jwp nye

    ReplyDelete
  5. Pernah search nama sendiri di Google, kalau tulis kang betul2 orang muntah ijo nanti. Ahaks.

    ReplyDelete
  6. klu ganrdma tu ok lagi
    klu tetiba panggil aku ni cuc dia sedangkan dia lagi muda dari aku?
    ta ke pitam?!
    tpi nk pitam lagu mana
    dlm salasilah keturunan orang2 jawe seme gitu..
    nak2 klu ade sepupu sepapat dua,tiga or empat pupu.

    ReplyDelete
  7. pewwit.. ada orang seacrh nama tu.hehehe

    ReplyDelete
  8. Hi Wantie, very interesting post.
    Luckily nama bukan 'Nanti', ha ha.
    Where I am ada Mat Salleh men name 'Darling', last name.
    I ada kawan sini dulu, malu la nak panggil dia, ha ha....nanti orang2 think I belong to the rainbow club pulak, ha ha.
    So I call him, hoi!'. Ha ha.
    Have a nice day, simpan satu lagu dalam hati.
    Lee.

    ReplyDelete
  9. ramai orang search maknanya glamer la nama tu.. hihi..

    ReplyDelete
  10. gabungan terbaik tu...hehe..
    Cer gugel ALONA pulak...hehe. Mesti keluar gadis seksi meksi, kuikui...lagi muntah mcm2 kaler!!!

    ReplyDelete
  11. glamer nama wantie yer.. :)

    ReplyDelete
  12. hehehe glamer apa nama wantie tu !

    ReplyDelete
  13. memang wanted la nama wantie ni...sape sangka kan??? kikiki

    ReplyDelete