Wednesday, October 30, 2013

Yahoo Mail Mogok???

Masa nak keluar datang kerja tadi, ada customer sms aku
dia cakap yang dia terlebih bayar untuk beli produk jualan aku tu
so, dia mintak aku bank in kan kembali lebihan tu
Dia ada jugak cakap yang dia dah e-mailkan resit pembayaran 

Datang office tu aku nak bukak e-mail
Sekali tengok

Yahoo mail dah merajuk, tak mo nak tunjuk muka la pulak
semalam tido lambat ke cik e-mail sampai tak leh nak bangun pagi ni
mimpi apa la e-mail aku tu kan.

 
adesh... wassap kengkawan, dorang cakap yng e-mail ada problem kalau guna mozila
So, aku try la bukak guna Internet Explorer
sib baik boleh bukak

Aku nak kena tengok jugak la kan resit tu, mana tau dia tersilap tekan account number ke
kalau dah sahih, boleh lah membuat penghantaran dan pembayaran balik lebihan tu kan..

Actually aku dah register untuk maybank2u, tapi ntah silap kat mana tau
tak leh nak log in, ulang alik gi bank bagai tak leh jugak
terus malas dah nak follow up.

hmm...rasanya nak kena gi set up len la.
kalau dah ada maybank2U, senang sikit kerja.



note: Asal ada benda urgent je, ada ada saja la..


6 comments:

  1. klu ada maybank2u senang... tapi yati suka lagi guna cimbclick

    ReplyDelete
  2. Klu ada maybank2 u tu mmg mudah akak..segalanya dihujung jari kn?hehe

    ReplyDelete
  3. Akak ada 2 akaun emel yahoo..satu yahoo.com.my...lagi satu ymail.com
    Tp akaun yahoo.com.my tu tak tau laa pasal apa...ada masalah pulak. Pastu nak verify password akak pulak tak ingat pembayang password tu...hehe.

    ReplyDelete