Thursday, December 26, 2013

Not Feeling Well

Hmmm....semalam bercuti kristmas..hari ni nak sambung cuti lagi ke?
Tak boleh kot..sebab ada kerja bertimbun kat office..

Semalam..ok je aku ni
tadi bangun rasa berat pulak kepala ni

naiim pun semalam meracau tak tidur
check suhu badan...huh..dia demam




Sian my hero...ingatkan ibu je demam..dia pun demam jugak.

as a mother, even fever itself still pretend ok
tak nak la tunjuk yg aku pun tak sihat mcm dia kan..

dalam demam ni pun kena jugak pergi kerja
mmm..aku dah pun mkn ubat
jap lagi ok la feeling feeling fever ni.


Sakit tu ujian...redha k



note: think too much make me sick!



**** I'm try to be strong..even i know that im not 
        Im try to pretend ok..but I actually not
        Did Im gonna lose it again? after sometime I had it?
        hmmm....I'm suffering
      
                   

24 comments:

  1. akak perlukan cuti ni, tak cukup rehat maybe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klu boleh hari hari pun nak cuti.hahahaga

      Delete
  2. ni lau bos hang tau hang demam sure dia suh hang balik
    dia mn bleh tgk hang sakit2 buat keje...satg dia lak yg sakit
    lau sakit n x kebah2..pi lah rehat kat umah tu
    boleh tgk2 kan naiim sekali
    get well soon ok
    jgnlah dok pikiaq sgt..baru pas halimun kan

    aku xleh bla teringat mak hang dok sms kat hang psl halimun halimun hahaha
    kelakar nak mmpus

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah suruh pun wei...

      hahaha mak aku memang kelakor.mcm aku jugak lah

      Delete
  3. Semoga ibu dan hero cepat sembuh.. rehat secukupnya. tambah lagi tengah musim hujan

    ReplyDelete
  4. alisya ok??
    bkn pe...kekadang abang dh baik...adik lak demam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sib baik kak tak berjangkit kat aleesya

      Delete
  5. sian dia anak iu demam...semoga cepat sembuh ye ;)

    ReplyDelete
  6. jgn lupa makan ubat tau .
    sian naim demam.. mggu depan nak sekolah dah .

    ReplyDelete
  7. abg naim tk sihat ye..
    cpt sembuh abg naim..

    neway..smoga hg pon cpt sihat k..
    blk la kalau tk tahan sgt..

    ReplyDelete
  8. ala ciannye naiim.... moga cepat sembuh...

    ReplyDelete