Thursday, December 5, 2013

Pagi - Hari Berkhatan

Malam tu my SIL yg anak anak dorang turut jugak berkhatan tak mo pergi ke klinik
menemani anak anak dorang.. tapi aku la yg rasa ralat kalau tak join.

So, malam tu, my hubby ada ckp " Jom la, kalau awak nak join sekali"
ha... dah hubby pun bagi green light untuk aku ikut serta apalagas
aku ni ibarat pucuk dicita ulam mendatang la kan.

Pepagi tu selepas subuh, aku terus iron baju mandi siap siap la
then kejutkan anak teruna tu, Si Aleesya aku biarkan dia terbungkang tido
kalau dia ngikut sekali kang banyak karenah pulak dia kat klinik tu.

ok.. Mandi time.

 saja letak semua photo ni , biar menjadi kenangan dorang
mandi puas puas bior kecut birbird kome semua.
hahahaha...

 Actually, mulanya dorang mandi kat bathroom je
pas tu My SIL ckp.. why not suh dorang mandi kat luar
main main air.
 kalau ada pili bomba kat best.. baru fun kan.

 mandi la kome puas puas, kejap lagi one of your isi akan meninggalkan korang buat selam lamanya

 Ayien, Naiim dan Mat Prit.

 Mesti dorang happy sangat kan time ni.
ye la, selalunya kalau main air gini sure dah kena marah
tapi kali ni ok je, siap suruh main air lak tu.


Note: Masa ni semua dah tak sabat sabar nak berkhatan, kita ikuti kisah dorang seterusnya K.

11 comments:

  1. Wohoo.. happy jer dorang nak kena 'potong' ekk.. :D

    ReplyDelete
  2. seronok la main air..
    lps ni nk kena cut..haha

    nk kena tempuhi gk nie..time irfan..hikss

    ReplyDelete
  3. Sowi beb x dpt p..anak2 x sihat..klau aq sure gabra beb..brani naiim..:)

    ReplyDelete
  4. Amboi seronok yer.. mandi2 kat luar.. heheh.. teringat masa anak akak berkhatan dulu.. kena pancut air bomba.. :)

    ReplyDelete
  5. hehee... masa ni gelak semahunya
    pastu pakat teriak la kan hihii...

    ReplyDelete
  6. Sakan main air happy la tu, depa dah tau ka time ni yg tak lama jer lagi nak kena fotong? hihihi

    ReplyDelete
  7. Happylah dulu sblm meraung time berkhatan

    ReplyDelete