Wednesday, January 1, 2014

Feeling Great

Every year past.saat menyambut tahun baru aku ada cara tersendiri
tapi tahun ni mcm best sesangat..
i had share it with the person that i really really love
we are together enjoy it.
Hubby pulak cuti...so mestila kan berganda happy

Layan karenah si kecil
tak habis habis dengan minion @banana dia
feeling awesome bila si hubby pulak
nak full fill kan my requirement
Sebelum terlupa..thanks to my lovely friend cause
sharing my feeling before kami gerak keluar.
thanks dear..you are really understanding person.

Jgn ikut aksi ini. Aleesya dah mula boring tatkala meredah jam
klu dulu jammed dengan motor sekarang jammed dengan kereta
sangat sangat geram tau

papa rileks je layan karenah anak anak
ni yg buat saya sanyang bangat sama kamu
always cool...
Ok bang beratur pepanjang utk beli tiket masuk pesta pulau pinang
oh lupa nak bagitau. Dapat parking pun jauh sangat tadi
menapak teruk jugaklah..

seyes..mahal giler klu nak parking.ada yg charge rm8.
Ada yg charge Rm15. Wow gila babas punya mahal
tapi kami dpt parking Rm4 je...
mungkin org yg parking awal tu tipu ke tak aku tak tau la.
Ok layan naim main kejap.
utk aleesya aku nfan dia naik kuda pusing pusing.


Uitsss...papa..u always give a shoulder to share off.
layan je kehendak anak..
bimbang le tu nanti naiim cedera ke hape ke..so better defend kan.
tetiba rasa mcm best sangat pasangan yg allah berikan utk aku
ye la...dulu kan aku tak tinggal ngan ayah...
so feeling tu lain sesangat...
Amanah Allah yg kami dapat ni sangat sangat membahagiakan
wish us best of luck dlm mendidik mereka.
hmmm..dua dua dah dpt upah kasut baru

ok mkn dulu yer...nanti ibu nak full fill kan keinginan ibu pulak
asyik kamu berdua je kempuskan wallet papa
ibu pun nak join jugak.ngeeeee




Thanks dear for the carpet that night.
Three as what u promise me.
Design semua ikut kegemaran aku
hubby ngikut je la karenah ngidam bini yg tak bertempat ni

Design kontemporary.nak tengok?
 Sila melabuhkan diri datang bertandang ye..
tapi...benornya ada satu lagi keinginan..
that day nyesal tak rembat kat CH.
tak pe la..simpan utk wishlist 2014.
Tak pe tak pe..yg tu guna duit sendiri beli..
hikssss



Aku dah flat dah masa time balik tu
pampers aleesya dah penuj
hubby..le yg uruskan..
sian my hubby kan...tapi he still cool ok

aku dah tak nak mkn sebab dah lewat sangat
so order fresh oren je lah
sementara dorang bedal supper


Aku dah weak time ni. Sedar sedar jam dah 2 pagi
patutlah aku dah flat...tengok makanan pun dah tak lalu.

jln masih sesak. Balik umah terus zzzzz

tapi...tapi...
dalam hati masih teringat ingat te light bangle..
klu la ada semalam..memang ku beli dah
hahaha...im really really crazy kan..


Note: sometime the small thing make it very  touching...


**** sometime you feel great,sometime you feel sad
         That make our life alive
         Let me feel the paint so that in future it will be paid
         By a million of happiness.   

7 comments:

  1. selamat tahun baru

    jemput join
    http://www.iuzira.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    ReplyDelete
  2. oo..hg pergi pesta mlm new year ke?
    mmg ramai la weh...jammed keta bagai..

    ak tk beli pon carpet ..
    kalau laki ak ada..mmg dia nk smbr dh
    so ak just cuci mata je..haha.

    ReplyDelete
  3. Aauuww...carpet smpai 3. Rezeki, rezeki

    ReplyDelete
  4. tahun tak pi langsung kat pesta penang... tak larat sebab ada dak kecik

    ReplyDelete
  5. hamboiii kak...smpi 3 gituuuu...ngalah kn nk beraya esok hari heehehe

    ReplyDelete