Tuesday, January 28, 2014

Terima Kasih Kak.

Semalam balik je dari kerja, akutengok satu envelope A.R.Registered
uitsss.. untuk aku la pulak
tak de sape pun usik, elok je kat atas meja tu dia lepak.
hmm.. ada titipan istimewa dari kak Alona.
tak sabar nak tengok apa dia kan..kan..

 dapat FM. best best.. terima kasih ye kak. bertambah tambahlah koleksi FM t kat fridge tu.

ok.. untuk FM yang ni, nak gelak sikit. Si Naiim siap tanya apa benda ni?
FM lah.. 
then Naiim cakap mcm Name tag sekolah la..
ingatkan ni Name tag kawan ibu tang sekolah kat Siam.
hahahaha... ada ke orang nama Hadnyai ? adei...



then yang ini pun pemberian Kak Alona jugak. Lama dah tapi tak sempat nak buat entry
even baju ni saiz "M" tapi muat pulak ngan aku
normally aku pkai saiz L. 
dah memang rezeki kan.. kan..

warna merah memang T suka.. 
terima kasih sekali lagi ye kak..


Note: Untuk elak sebarang speculation  or  negative assumption . Aku hanya mampu berdiam.




*** There are those moments of life that I'll
       always remember.Not because there were important
       but because you were there with me...
       and I miss you and I miss the  moments too...



14 comments:

  1. Assalamualaikum kak wantie, alhamdullilah syukur. murah rezeki. bestnya souvernier semua cantik. Alaaa FM tu Krabi kannn.. rindu nak jejalan kat Krabi, pantai dia cantik-cantik (",)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..
    rezeki hg..
    ada hikmah la kak alona tu kasi kan
    inshaAllah one fine day hg akan pergi tmpt2 kt FM tu..

    ReplyDelete
  3. bestnye dapat gifts dari kawan blogger hehe

    ReplyDelete
  4. Rezeki dari teman blog kan Kak.. cantik FM tu... merah pilihan sy juga...hehe

    ReplyDelete
  5. Err.....

    Alhamdulillah dh sampai.
    Haah, mmg nampak mcm name tag pun. Tu pasal akak beli...pandai Naiim..

    ReplyDelete
  6. wahh best nyee..murah rezeki..xpe kak wantie dpt magnet ppon ok..klu xnk bg tb ;p

    ReplyDelete