Thursday, February 20, 2014

Kolam Rekreasi Kolam Perbandaran Pulau Pinang


 Lepas je menjamu selera kat Dewan PDRM tu, my BIL ajak kami ke Taman Perbandaran
kami konvoi 4 biji kereta.


 Aku terpaksa naik keta separate ngan hubby sebab my biras tak tau jalan.
senang la kan, kekalau tak terkonvoi on the road nanti tak de la risau sesat ke hape.


saja la bawak my in law meronda sambil ambik angin kat sana


rehat seketika bersama kit kat . hehehehe
ye la kan my MIL tak boleh nak jalan lelaju.
lepak kejap sebelum kami kehujung sana untuk mandi manda


rehat seketika bersama kit kat . hehehehe
ye la kan my MIL tak boleh nak jalan lelaju.
lepak kejap sebelum kami kehujung sana untuk mandi manda


 layan je la gambar anak anakku yang sedang bermandi manda ni ye..

 suka nau dia.. dah lama tak mandi manda
last mandi manda pun masa pergi bukit merah that day

 see.. sukenya dia..

 dah gaya berjoget pun hado..ko

 sib baik bawa baju spare untuk Aleesya
boleh la dia mandi manda..
kalau idak mau nangis nangis la kan..
dah le nak datang sini pun tak plan..

 Aleesya berkepit je ngan Aliff
Si Aliff tu excited sangat pakai underware pun dah terpusing ke mana ntah
yang pinggang ke kaki, yang kaki ke pinggang
belasah je lah...

 puas la dok suruh naik sebab ada lagi satu plan kam nak kena langsaikan
nak bergather gather kat tempat lain pulak
hmm.. cam ni lah kan, asal jumpa je mesti create plan..

dah lewat pun kami kat sini..
panggil naik utk salin baju still tak mo..


 jom..jom... salin baju semua
jap lagi kita gerak ke tempat lain pulak yer..



Note: Satu aktiviti kekeluargaan yang sangat sangat Awesome.. mintak mintak le long term plan tu menjadik!!




**** " Love can be a simple smile,
love can be the extra mile,
love can be the chance to say,
love made me think of you today!"



 






11 comments:

  1. Cantik tempat ni, happy budak-budak betmandi-manda

    ReplyDelete
  2. aktiviti keluarga camni bagoih... mengeratkan silaturrahim.....

    ReplyDelete
  3. Seronoknya mandi manda musim panas macam ni. Sejukkan badan.

    ReplyDelete
  4. Best mandi kat kolam macam ni. Airnya bersih.

    ReplyDelete
  5. budak2...time cmni la plg syokk..mandi kolam

    ReplyDelete
  6. salam singgah ptg
    sory x leh nak komen banyak bz day

    ReplyDelete
  7. seronoknya tengok naiim & aleesya mandi... main ayaq...hehe

    ReplyDelete
  8. hahaha kawan si Aleesya pakai spender terbalik excited sangat nak terjun kolam la tu.

    ReplyDelete
  9. last pegi bw irfan masa ngan spupu2 dia la..
    sonok mandi manda ha..

    ReplyDelete