Friday, March 14, 2014

Lelaki Botak?

Mcm lucu pulak kan di hari jumaat ni berbicara tentang lelaki botak..
sebenarnya ada someone tanya aku tentang niatnya nak berkepla botak
aku ok je, asal jgn cinta hati jantung kalbu aku yang berkepala botak udah le..
sorry.. aku tak minat lelaki botak..
sebab my cinta hatiku pun tak berkepla botak kan..kan..
of course la my taste not for the botak man... hmmmm..

kaum adam yang botak kat luar sana jgn marah aku yer..
kome mesti ada peminat kome yang tersendiri.. ada jugaklah perempuan yg minat lelaki botak
so jgn susah hati yer...

 

***Menurut organisasi penyelidikan antarabangsa, Synovate, hanya 12 peratus wanita di Malaysia suka teman lelaki botak manakala di China pula, bilangannya lebih tinggi iaitu sebanyak 28 peratus**

Ada yang cakap lelaki botak ni nampak ganas dan samseng. hmm... kalau ada lelaki lembut di luar sana, botakkan kepala anda mana tau kekalau boleh nampak ganas sket kan.. hahahaha. upss..jgn marah yer.


yang ni pulak aku ambik dari fan page "Ini kalilah gabung"
Satu kajian telah mendapati lelaki botak bersifat lebih dominan. Kajian itu telah mendapati lelaki botak disifatkan lebih berpotensi untuk berkuasa, berkeyakinan, lebih maskulin dan tinggi sifat kepimpinanya.  

erk.. tak jugak kan, lelaki yang mempunyai rambut pun banyak yang mempunyai sifat sifat gitu. Sifat kepimpinan, berkuasa dan berkeyakinan bagai tu bukan terletak pada pandangan luaran tapi dalaman seseorang tu...


bagi aku le, lelaki berambut ni kita boleh belai  rambut dia... 
boleh tolong syampoo kan rambut dia ( dpt pahala tau)
boleh bau wangian syampoo kat rambut dia..
eh.. banyak le yang boleh... kome tahu sendirilah kan..kan..


tapi sejujurnya aku cakap kat sini, kalau di takdirkan suatu hari pasangan aku mengalami keguguran rambut dan botak, aku suka jugaklah.. dah takdir kan...
kira untung le.. dapat merasa belai rambut dan belai kulit kepala.. hahahaha...



then kalau la my abang tu nak botakkan kepala dia sebab bernazar ke hape, ok la..
sebab kejap je kan..
kalau permanently, tak nak lah I...



Note: Tak dapat nak bayangkan seksi lelaki botak tu cam ne ek?


*** I had love you, still love you and will love your forever..
      Love is when you shed a tear and still want him, it's when he ignores you 
     and you still in love

19 comments:

  1. saya pun mcm geli geli je kalau lelaki botak licin ni..
    mcm sesuatuu aje

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kan..mungkin bukan kitanya taste kot ieta.. hiksss..

      Delete
  2. Assalamualaikum kak wantie, hehee takleh bayangkan kalau suami sheila botak kepala. hihi... nak request la. hehehe sheila singgah sambil klik tabung sini ~~~

    ReplyDelete
  3. lau botak jimat wooo shampoo kat umah hahaha
    tp iols x suka..geliiiiiiii hahaha
    cam ganas je..hahaha

    ReplyDelete
  4. Teringat pulak akak dulu , bila botak di kaitkan dengn "Botak Chin" memang ganas tu wantie :)

    ReplyDelete
  5. hi kak wantie...salam jumaat...saya agak suka lelaki botak ni,ada style kalau kena dengan bentuk kepalanya hehehe

    ReplyDelete
  6. kalu 1st time tgk mmg da botak so no prob utk ms akn dtg...ttp comel mcm harith iskandar tu hehehe

    ReplyDelete
  7. lelaki kdg2 nk botak
    sbb depa rasa lega..
    tk berat kepala nk fikir..hahaha

    ReplyDelete
  8. hehehehe..saya tgk lelaki botak ni kebanyakannya bermuka ganas..hihihi

    ReplyDelete
  9. errrr.....awok terasa le pulak dgn entri ni... walopon awok tak botak licin..... tapi tanda2 tu dah ada.... tapi takpe... awok udah laku... kekekeke

    ReplyDelete
  10. Haha...hubby sy pernah botak skali ssb nazar..pastu takde dah...mmg tak berapa berkenan gak bila tgk kepala botak..hihi

    ReplyDelete
  11. I suka lelaki botak muehehee. See la dapat tok laki pun botak speanjang masa, tumbuh semililiter terus cukur bersinar2 hehehe. And nope, he is not dominant at all.

    ReplyDelete
  12. ada jenis2 lelaki jugak la yang sesuai kepala botak ni..nanti bila2 saya nak buat la entry pasal lelaki kepala botak..hehehe..

    ReplyDelete
  13. msg2 lah, but KA tak minat sgt lelaki botak ni hehehe

    ReplyDelete
  14. hehehe.. husna tergolong dlm 12% tu..
    suka tgk lelaki botak.. diorang punya personaliti lain dr yg brambut.. tp xnk lah yg keguguran.. :p

    ReplyDelete
  15. Lelaki botak ? Hero Mr. Transporter le yang kacak, segak, macho lagi bergaya hahaha. Auwww....

    ReplyDelete