Monday, April 7, 2014

Bestnyer Tido....

Hari ni ada yg ngantuk tak ?
Maklum le monday kan...



Bestnyer tido...
aku cuti hari ni...lepakking ngeeeee....




Note: tired...


*** there is nothing to say...
       There is nothing to see..
       There is nothing to complaint
       But...
        There is something to do..
        "Miss you"....

16 comments:

  1. seronoknyer dpt bercuti2, KA sakit2 ni pun nk ken adtg ke office juga minggu ni keja banyak huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. motipp letak gambar anak tu??hehehe..selamat beristirehat..

    ReplyDelete
  3. bestnya cutiiii...
    nureen plak wassap prob.. huhuuu
    smpi ternganga jerr abg mirul

    ReplyDelete
  4. Alololo... siannyer tidur duduk..! :D

    ReplyDelete
  5. saya sibuk hari isnin..tu yang lambat update blog.singgah blog ni pun dah jam 1 pagi..tadi petang ke pejabatr pos,pos biskut orang order ,petang lak anak ajak karoke dalam bilik ..sesekali ngasah suara..heheh..sekarang dah ngantuk tapi ada blog lain yang perlu di singgah balas..:P

    ReplyDelete
  6. seb baik ak tk mengantuk..
    oo cuti la klmrin..
    sure penat sket kn jln2..
    bestnya gi KL..

    ReplyDelete
  7. ooo cuti masa Isnin ye kak.. seronok lah kat rumah...hehe

    ReplyDelete
  8. hahahaha mmg best sangat kalau tertidur macam ni.

    ReplyDelete
  9. saya yg suri rumah pn ngantuk ja hari senayan tiba. Kene bangun pagi sekurangnya 5.45am. Cuti sklah lah heaven sngt

    ReplyDelete