Wednesday, August 6, 2014

selamat hari raya

selamat hari raya semua.
hari ni ada mood nak update blog
korang apa khabar?


inilah aku di pagi raya...

aku jamu photo ni dulu yer. nanti klau rajin aku update lagi.

11 comments:

  1. Selamat hari raya utk akk sefamili...

    Wahhh ramai pilih kaler grey laa thn ni

    ReplyDelete
  2. Salam Lebaran Kak.. salam syawal..maaf zahir batin... sedondon gitu... hehe

    ReplyDelete
  3. sis... wantie tu siapa? siti fatimah pula siapa? hehehe... sibukk jer nak tau...

    Selamat Hari Raya Aidilfitri buat SF sekeluarga... Mohon maaf zahir dan batin andai ada terkasar bahasa... :) kosong2 yer…

    cantik tau baju raya awak tu... sedondon! sweettt jerr... awat cik abang tak pakai samping pink... hehehehe...

    ReplyDelete
  4. Wahh sedondon semuanyaa.. Selamat Hari Raya T :)

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Raya ..... maap zahir batin jugak cik wantie....

    ReplyDelete
  6. Comei semua dihari raya ye... selamat hari raya ye wantie ..

    ReplyDelete
  7. Asslmkm kak.. Salam syawal.. :)

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya uols. cepat la update, dah lama sangat menyepi ni.

    ReplyDelete
  9. Dah lama tak singgah sini dengar cerita orang sini...
    Apa kabar wantie dan keluarga...Salam dari bunda..

    ReplyDelete