Thursday, January 29, 2015

Ulangtahun kelahirah ke 10 Naiim & Anniversary ke 12 kami

Sian si Naiim sejak sekolah ni letih bebenor, Sampai tidur pun dah gini kekdahnya.
mana tak letihnya kan, lepas balik fardu ain gi main takraw pulak.
dekat nak magrib baru Nampak batang hidung..
 
Tak kisahlah, as long as dia sihat dan pekembangan mindanya sihat aku ok je..
 
then...pada 17.January that day Naiim dah genap sepuluh tahun.
Kali ni Naiim tak nak majlis makan makan dengan goodies bagai
cukuplah sekadar sepotong kek dan dirai bersama ibu,papa,adik dan nenek.
 
Kebetulan my step mom dating umah sebab nak ngantar my siter balik Kota bharu
My sister balik dengan flight, so dah dekat Airport dengan umah aku
so, nginggah le kejap.
 
Aku masak untuk lunch je then beli kek sebiji
ringkas je B'day Naiim kali ni
Tapi... bila free kami akan bawa dia gi makan kat luar lerrrr..
 
 Aduhhhh.... time ni papa ada appointment pulak..
Papa kena gegas pi Kulim...
Sian Naiim, tak pe la nanti malam papa baliklah..
 
 Naiim tengah potong kek untuk bapa saudaranya..
Si Aleesya ntah ke mana mana pun tak tau lah..
 
tak nak layan un kek si abang..
 
 hahahaha... his funny.Selalu nyakat je kojernya
 
See..my anak teruna dah bam bam..
kalau dulu kurus je kan..
huh sejak lepas berkhatan ni, badannya bagai di pam pam ko...
 
Puas di pujuk untk abang suapkan kek
Aleesya mcm tak gemar makan kek je pown..
 
 
Macam biasa bila B'day si Naiim maka lusanya tu Anniversary kami ler
Alhamdulillah dah 12 Tahun hidup sebagai suami isteri..
Aku Bahagia dan bertambah bahagia bila dikurniakan anak anak ni..
Syukur ke atas rezekimu ya Allah..
 
 
Nota: Haappy Birthday anak ibu Amirul Naiim ( Pemimpin Syurga)
Jadilah anak yang soleh yang sambut ibu di pintu syurga..
titipkan setiap doa buat ibu dan papa..
tak kira sewaktu ibu masih hidup ataupun sudah pergi...
 
Ibu sayang Naiim,Ibu sentiasa doakan agar  Naiim jadi insan yang beriman.
 
 
 


7 comments:

  1. happy birthday naiim..happy anniversary kak..lamanya x singgah sini..huhuhu

    suriaqistina.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Selamat ulangtahun ke 10 buat Naiim.

    Read my latest entry : Things That I Like About My New Boyfriend

    ReplyDelete
  3. Sedapnya kek..alah xdpt nak mkn2 ngan naim mcm last time hehe
    papepun hepi besday wpun lambat wish :)

    ReplyDelete
  4. Salam...
    Dah besar dah Naim....hepy anniversary...

    ReplyDelete
  5. Salam kenal, Happy Birthday pada anak bujang n Happy Anniversary to you sis....anyway, saya blogwalking kat sini. Jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer.. :)

    ReplyDelete
  6. happy belated birthday Naiim!

    happy anniversary utk akk dan suami...semoga berkekalan hingga ke syurga aminnnn

    ReplyDelete