Thursday, November 12, 2015

Nak Aktif ke Tak Nak?

Lamanya tak layan blog aku ni..
malas ke, sibuk ke.. ntah la..

Sebenarnyer memang tak de masa pun
tapi sesekali tu aku  akan updated jugak.
sebab banyak kenangan yg aku abaikan gitu je..

Gambar ni saja je aku snap masa lalu kat empangan ..
Nampak cantik dan sejuk mata memandang..



Macam tak best pulak kalau tak update blog kan..
Nanti kosong je cerita ceritut..

Cam no anak cucu nak usha usha kan..



Note: Tengah Warm up

6 comments:

  1. cantikknyaaa view tu kak...
    pekabar???lama sangat senyap... budak berdua tu pekabar juga?? hihi

    ReplyDelete
  2. dah lama x aktif amek masa nak ghajin
    lau dah ghajin non stop plak kan
    ermmmm up to uols
    janji lau update ni yg lelain leh tau lah apa cerita hang

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  4. xper mak, blog bukanlah hakmilik kekal, kehkeh2

    ReplyDelete