Monday, January 25, 2016

Hanya Tinggal kenangan Anakku Aisyah

Pejam celik pejam celik dah lima kali aku mengandung..
wow..kalau la kesemua anakku itu dapat lihat dunia.. akulah ibu yang mempunyai 5 anak.
best kan...

anak kedua dan ketigaku keguguran.. tunggu ibu di sana ya nak..
bagi kandungan kelima ni..
hmm..nak titipkan kenangan kat sini..


Dah nampak perutku memboyot... best sangat sangat bila dapat tahu ada fetus sedang membesar dalam perut..
Ni masa aku ngan kawanku gee jenjalan lepas kenyang makan kenduri my friend NorEsah..


Selamat pengantin baru Nor.. Moga bahagia hingga ke jannah tau.


Masa ni aku lepak lepak berpicnic bersama ngan familly mertua di Batu Feringghi..

Happy sangat carry anak kelima ni dalam perut..
Usia kandungan pun dah hampir 4 bulan.

Ni sewaktu melawat my staff admitted kat Pantai..
Di awal kandungan lagi..


Ini je lah wajah wajah yang sempat ku simpan sewaktu mengandukan anak kelima ku.

Walaupun Allah tak memberi peluang untukku bersama sama dengannya di dunia ini,
Aku bersyukur kerana Allah memberi peluang buatku untuk merasai 
kehadiran bayiku di dalam rahimku..

Di saat kau kaku membujur, ibu relakan kau kembali kesana anakku Aisyah..
Ibu tahu sayangku... kita pasti bertemu di sana..
Kau bertemulah dengan adik adikmu dahulu ye sayang..

Note: Sayangku Aisyah.. Ibu tetap merinduimu sayang..

17 comments:

  1. Allah.. sabar ye kak.. sudah suratan dan ketentuan dariNya..

    ReplyDelete
  2. tabah ye tie..semoga aisyah gembira di sana bersama adik beradiknya..
    sebak lak aku

    ReplyDelete
  3. tu la tie...ak pun tgk wall fb hg, kalau tak ak pun tak tau weh.
    Alhamdulillah hg sihat dah...
    syukur ada anak2 syurga hg kt sana beb....ak pun turut bersedih beb...
    ini hari hg.

    ReplyDelete
  4. allah lebih menyayangi dia kak....syurga temat nye

    ReplyDelete
  5. Ya Allah Sabar yer Tie.. Aisyah akan tunggu Tie di sana.. Ada hikmah atas apa yang terjadi..

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semuanya milik Dia... semoga anak2 syurga ini menanti ibunya dipintu syurga...

      Delete
  7. Asslmkm kak.. Lma xsinggAh sini.. Bnyk kn bersabar ye kak.. Blh thu npa bby meninggal?

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum, berbanyak bersabar, moga lebih tabah menghadapinya. InshaAllah

    ReplyDelete
  9. akk org terpilih.. anak-anak dah tunggu kat sana. :) insyaAllah semua yang berlaku ada hikmah disebaliknya :)

    ReplyDelete
  10. Insyallah syurga tempatnya..itu pasti! tempat plg indah..

    ReplyDelete
  11. Assalam T, sabar byk2 yer, Allah tau kita kuat kerana itu T diduga ! pasti ada hikmah atas semua yg ditakdirkan buat kita

    ReplyDelete
  12. salam singgah. mudah2an bertabah dan dikurniakan ketenangan dari Allah

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum. Rahsia Ilahi.. tak siapa yang tahu...

    ReplyDelete
  14. dia menunggu akk di syurga nnt...

    ReplyDelete
  15. Sedihnya...sabar ya kak....InhsaAllah ada hikmah dI sebalik semua ini

    ReplyDelete
  16. Sedihnya...sabar ya kak....InhsaAllah ada hikmah dI sebalik semua ini

    ReplyDelete