Tuesday, April 5, 2016

First Time Breakfast MCD...

Last week aku pergi ke KWSP sebab nak hantar form 
memandangkan tak de morning briefing, aku pecut pergi pepagi la kan

Tak sempat nak breakfast kat Cafe
makanya perut berdangdut la kekdahnya..

Sampai kat MC D teringin nak la naj try camner la rasanya menu menu breakfast
Nak order pun tak tau menda apa yang nak makan

Last ada staff aku dari Jabatan Housekeeping tu yang tolong orderkan..
Thanks yer Ikhwan..( budak budak memang terror kan hal hal cam ni)



Coffee dia tak bape best pun.. ( mulut jahat)
sedap lagi kopi yang staff aku bancuhkan..


Moral of the story, kalau dapat minum free jgn la gedik nak minum kat tempat lain k
Cafe adalah tempat tebaik.. sebab FREE.... muahahahahaha


Note: Dah cuba tu ok lah, tak de lah in futute jakun sangattttttttttt

5 comments:

  1. skali sekala breakfast kat mcD ok la juga kan

    ReplyDelete
  2. kopi bancuh sendiri kaw lagi kot.. hahaha..

    ReplyDelete
  3. hahaha sm laa kite kak... sy order brekkie wrap tp mkn kt opis ;-)

    ReplyDelete