Monday, April 18, 2016

From Taiping To Ipoh

Lepas makan kenduri kat Taiping, kami gerak ke Ipoh
Tidur semalam umah my SIL.

Esok tu check In kat HSM Ipoh.
last minit my hubby minta check in kat sini,


tengah tunggu anak anak mandi manda, kami lepak king jap .hehehehe


Kolam kanak kanak ada gape sikit ngan kolam dewasa
so, si abang memang tak boleh nak pantau si adik mandi
Jadi aku kena tunggu le si kecik ni mandi..

Nah hai.. si abang ngan kazen dia melompat masuk kolam..
seronok betul anak anak kalau dapat mandi kolam

Kalau kat tempat keje aku, kekadang bawa juga Naiim datang Office
aku masuk Office dia mandi kolam

kalau lapar makan je kat Cafe
senang kan nak pantau
Tapi tu la, time aku duty Off Day je lah..


Note: Letih tapi happy..

3 comments:

  1. Syok nya tgk bdak2 seronok mndi.
    Pluang dpt mndi kolam..

    ReplyDelete
  2. bdk2 kalu dah dpt air...mmmm lupa dunia ;-)

    ReplyDelete