Monday, April 25, 2016

Lepak Lepak Cameron Hightland

Sebelum balik tu, saja nak lajak ke Cameron kejap
Ala.. tak jauh mana pun kan, sejam je dari Ipoh

Anak dara I ni, kalau bab berphoto memang tak kalah ler..
sama le macam ibu dia kan..kan..

serious sokmo my hubby ni..
terima kasih yer.. sebab tunaikan permintaan saya nak makan sayur goreng tempura
yang sedap marveles tu..
Anak teruna tu nak ke seberang jalan..
ngusik si adik sebab tak dapat ikut..

Seronok kemain dia ni tau..
sejak membesar bagai juara ni... nyakat si abang jer kejenyerrrrrrrrrrrr
rumah tangga kami dah jadi riuh rendah
hurm.. baru dua anak kan...

yeay .. ada baby ikut sekali...
Aleesya jgn jeles ibu carry Anissa.. hahahaha
hehehehe... ni ler mama si baby ni..
my SIL..
Umah dia kat simpang pulai jer.. dekat sangat dengan CH kan..
kidnap kejap dorang berdua ni..hahahaha

Aleesya yang snap picture ni..
Not bad kan..


Note: Rindukan Rock Melon CH...

10 comments:

  1. Lama tak lepak sana..comel baby.

    ReplyDelete
  2. seronok tu dapat lepak kat cameron highland

    ReplyDelete
  3. Seronok dpt habiskan masa berkualiti bersama anak2 dan keluarga kan

    ReplyDelete
  4. bukan main lagi lepak2 dengan keluarga..best kan

    ReplyDelete
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  6. Seronok bila dpt ke CH ni kan sis..nyaman udara, tenang jer..

    ReplyDelete
  7. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  8. Asslmkm kak..
    Bestnya ke CH. Sy dh bpe thn x kesana..

    Jmput singgah blog sy. :)
    hanyadihatiku.blogspot.my

    ReplyDelete
  9. sy jg yg xsmpi2 lg sob sob sob

    ReplyDelete