Thursday, October 6, 2016

Majlis Kahwin Anis Ameera

nak update lelaju, tapi ada hal pulak in between..

 Staff Front office kahwin..
Tahniah Anis...
Dah ngandung pun my staff ni, baru nak hupdate.... sorry hokey!!

 Depan: Safiyyah, Praktikal Student,Shamimi  dan Aku ler ( over acting student, kikikiki )

 haruslah kan kalau bergambar tu kena lepak atas pelamin
Harus ke?

 Majlis di adakan kat Recsam..
Majlis makan malam..
Nak tulis banyak dah tak bape nak ingat sangat agenda malam 
so..sorry

Dah..dah.. jgn nak posing banyak
Aleesya dah naik pening dah tu..
mendongak jer aksi dia..

tak pepaham lagi ke..
Jom Balik..


Note: Tahniah Anis, Moga kekal hingga ke Jannah
Tahniah jugak sebab dah preggy..


2 comments:

  1. Salam T... lama tak menjengah. Semua yg kat atas ni aktiviti mak2 yang wajib bila g wedding n kenduri khensss he3

    ReplyDelete
  2. Moga kekal hingga ke syurga... tahniah jg sbb dah mengandung... :)

    ReplyDelete