Thursday, October 6, 2016

Majlis Kahwin Anis Ameera

nak update lelaju, tapi ada hal pulak in between..

 Staff Front office kahwin..
Tahniah Anis...
Dah ngandung pun my staff ni, baru nak hupdate.... sorry hokey!!

 Depan: Safiyyah, Praktikal Student,Shamimi  dan Aku ler ( over acting student, kikikiki )

 haruslah kan kalau bergambar tu kena lepak atas pelamin
Harus ke?

 Majlis di adakan kat Recsam..
Majlis makan malam..
Nak tulis banyak dah tak bape nak ingat sangat agenda malam 
so..sorry

Dah..dah.. jgn nak posing banyak
Aleesya dah naik pening dah tu..
mendongak jer aksi dia..

tak pepaham lagi ke..
Jom Balik..


Note: Tahniah Anis, Moga kekal hingga ke Jannah
Tahniah jugak sebab dah preggy..


5 comments:

  1. Salam T... lama tak menjengah. Semua yg kat atas ni aktiviti mak2 yang wajib bila g wedding n kenduri khensss he3

    ReplyDelete
  2. Moga kekal hingga ke syurga... tahniah jg sbb dah mengandung... :)

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  4. i'm really enjoying this article and layout of your blog. It's a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. by author ide bisnis camilan unik dan murah dari tahu

    ReplyDelete
  5. hi, saya datang blogwalking sambil follow sini terus :)

    ReplyDelete