Monday, January 2, 2017

Lisptic MAC

Hari ni datang office setelah cuti lama...
sampai je office teteiba ada menda comey jer lepak kat atas meja..

Wow lipstik MAC lagi tu..

Hari tu meronda kat Queensbay pun telan air lior je tengok harga lipstik MAC
nak beli tapi..poket mcm tak izinkan... 


Tetiba tercongok atas meja...
wuish... sapa yang bagi ek..


Ada sesapa yang baik hati bagi ke?
ada foundation ke, bedak ke, mascara tak?
hahaha... ayat melampau ar kan..
BTW memang appreciated



Note: Thanks kepada sapa yang bagi ni.. I love it

2 comments:

  1. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete