Tuesday, April 10, 2012

Kan dah kata....

tadi jam 12:30 aku pergi pump breast. then dalam otak ni dok fikirla
jap lagi nak keluar pergi bank sebab nak uruskan apa yg patut
sebab ada menda yg diidamkan. ngeeee

then masa aku selesai pump semua, aku masuk bilik aku tetiba plak ada org senang menunggu di waiting room. Alahai... nak keluar tak boleh la pulak. nyamfahhhh

Dok pot pet pot pet consult customer tu bagainya.
Pukul 2.00 baru aku gerak pergi bank

then rembat 2 potong cheese cake

ha.. kan aku dah kata kat N3 sebeleum ni yg aku nak beli cheese cake
kali ni nak makan tiramisu cheese cake la pulak

Tapi tak makan lagi, jap lagi ar..
kul 5.00 ptg.
bancuh Nescafee panas panas, makan cheese cake ni mesti sodap

Blueberry cheese cake ni merupakan kegemaran aku. kalau beli yg lain yg blueberry gak yang aku suke. mcm mana pun akan beli gak..
hohohoho....

ok...ok... cuci mata dulu yer. sebelum aku ngap.
Amirul tak bape suka cheese cake ni
so, aku beli menda lain utk dia.hehehe

ok. sekarang aku nak layan lagu 'Ape celop toqqqqqqqqqqqq"
tetiba plak radia ni mainkan.
rasa mcm nak goyang goyang badan ni.

mood cuti dah menggebussssssss.
selamat bercuti... sayang korang semua. mmmuah... mmmuah..

4 comments:

  1. Aku suka hat SR jer..hat lain leh mkn tp ✗ sesedap kt SR. Bagi aku la..ekekeke

    ReplyDelete
  2. Gie- tu ar hang asyik Sr je. hat resipi rahsia tu la jugak hang sedap. ngeee...

    Kedai kek kat sebeleah CIM bank ni memang kena selera aku kot. selalu dok pi beli. muahah..

    ReplyDelete
  3. nti beli kat aku sepotong eh hahahaha

    ReplyDelete
  4. akak suka coklat moist kek gak..huhu..

    ReplyDelete