Monday, May 21, 2012

Owh.. sangat sangat terharu

Hehehe.. kalau dah namanya gemar tanam pokok bunga 
kat sini pun dia dok pulun kutip pokok bunga

My BIL ni memang suka deco umah dia dengan pokok bunga
kat umah dia penuh dengan pokok bunga
kalau umah aku, sehelai daun pun non ada. kahhhhhhhhhh

Ha... jaga jaga aksimu yang sedang memetik pokok bunga itu sedang di perhatikan.
Pas ni nak pergi tengok kat umah dia
hidup tak pokok ni.

ok. meh layan aksi Amirul yang aku snap dari jauh
dia langsung tak notice ok
let photo berbicara.






apalah yang terlintas di hati Amirul bila dia petik bunga pepel ini ye?

satu demi satu di petiknya

nak buat apa la dengan bunga tu?

bunga di susun dengan rapinya

kenapa bunga di petik  & di susun

jeng jeng..
masa masuk dalam kereta untuk berangkat balik
Amirul bagi bunga ni kat Aku & say
" Nah ibu bunga ni mirul petik untuk ibu"
tersentuh hatiku ini...
walaupun ianya hanyalah bunga liar, tapi niat suci anakku untuk berikan aku bunga ini so touching tau

owh.. sangat sangat terharu

Harga sekuntum bunga itu tak lah penting
yang penting niat suci untuk hadiahkan bunga itu  jauh lebih berharga


6 comments:

  1. bunga liar pun tetap comel

    ReplyDelete
  2. klik je
    tapayah right klik
    kalau ta bolehh jugak, bagi kat fb jer lah . . .

    ReplyDelete
  3. boleh ke petik bunga2 ni mcm ni?? x berani gak nureen masa g CH dlu :P

    ReplyDelete
  4. smlah ngan pagai mil aku pun suka petik pokok bunga...mcm2 lah pokok yg dia kutip..ms kt CH ritu pun dia ada kutip..hahahaha ha hidup pung pokok bunga tu nganpokok ape ntah satu lagi hehehehe


    alolololo suwit betul amirul

    ReplyDelete
  5. petik bunga loceng tu, mirul bg kat ibu kamu tu..ngee

    ReplyDelete
  6. Cantik2 bunganyaa.. :) allaalaa so sweet..

    ReplyDelete