Thursday, August 9, 2012

Berani tak?



Bila raya bakal menjelang, perkara yang dok main dalam fikiran ialah
"Tukar Duit Baru" hahaha... wangi je kan duit baru

Aku memang wajib la tukar duit baru bila raya
duit nak bagi mak pun aku tukar baru.Dah plan dalam 5-6 ratus aku nak tukar duit raya utk aku
Tapi, semalam hubby ckp nak suruh aku tolong tukarkan tuk kengkawan dia sekali.

yo.. yo.. yo...
Kalau tukar on behalf kengkawan hubby mesti leh cecah riban riban ni
cam mana ek?

Bukan bank tu tak kasi tukar riban riban, tapi persoalannya sekarang
Mcm mana aku nak carry duit tu dari bank?
ha.. jawab jah oi...

Tadi, aku dah call bank nak tanya tenbtang stock duit baru
then dorang ckp ada, tapi dorang ada waktu utk buat petukaran tu.
sebab aku dah terlewat, makanya tak boleh lah tukar hari ni. hehehehe...


Aku cadang nak tukar sikit sikit, kalau sekali harung mau runtuh bahu aku ni carry.
Keselamatan aku pun perlu di ambil kira jugak. tul tak?

 Sib baik la tadi dah sembang ngan budak office, dia janji nak temankan aku ke bank.

9 comments:

  1. owh ada waktu2 nye ke? bank ape tu kak? pukul brpe je blh pegi tkr duit?

    ReplyDelete
  2. jgn lupa duit ry tuk Irfan...hahaha...

    ReplyDelete
  3. yieehaaa... duet saidina... jangan tersilap amek sudah... ahakz...

    ReplyDelete
  4. tu ler ati2 ye kak.. skrng ni macam2.. kalau blh tukar sikit2..

    psstt nak mntk akk tukarkan sekalilah cam nie hihi ^_^

    ReplyDelete
  5. hati2 wantie, byk yg amik kesempatan raya2 mcm ni! nak byk duit bayk sekaligus tu carefull ye

    ReplyDelete
  6. dh tukar dh duit raya td..:-)

    ReplyDelete
  7. Lau camni wanti bukak money changer je... Hehe

    ReplyDelete
  8. Makin dekat raya...bank makin sesak..huhu...
    Hati2..

    ReplyDelete
  9. tolong tukar kan sy nye sekali leh?...hehehehe...
    baru dpt seratus RM1 la...lelain x tukar lagi..xtau la kat bank de wet lg ke x...

    ReplyDelete